به گزارش بازی دراز، جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با ورود سامانه بارشی به جو شهرستان سرپل ذهاب از شب گذشته تاکنون 7و5دهم میلیمتر باران به ثبت رسیده است.
وی دمای اکنون شهرستان را 10درجه سلسیوس و میزان رطوبت موجود در هوا را 85درصد اعلام کرد.
وی پیش بینی کرد: براساس بررسی آخرین نقشه های هواشناسی، سامانه ای قوی طی امروز دوشنبه و سه شنبه(فردا) ، جو منطقه را تحت تاثیر قرار داده، ضمن کاهش محسوس دمای روزانه، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد و احتمالاً رعدوبرق در سطح شهرستان می گردد.

کاکایی افزود: شرایط ناپایدار طی ساعاتی از ظهر امروز تا صبح سه شنبه و در نیمه غربی استان از شدت بیشتری برخوردار بوده، بارندگی سبب آبگرفتگی معابر عمومی، رواناب و احتمالاً سیلاب های محلی در برخی نقاط خواهد شد. شایان توجه است؛ بارش علاوه بر ارتفاعات و گردنه ها، در برخی از نواحی سردسیر نیز بتدریج به شکل برف مشاهده شده؛ بخصوص در گردنه های مرتفع ممکن است؛ سبب کولاک گردد. در روز چهارشنبه مه صبحگاهی در برخی نقاط مهمترین پدیده در سطح استان خواهد بود. در دو روز پایانی هفته، گذر سامانه دیگری شرایط را برای بارش باران و برف (با شدت و گستردگی کمتر از سامانه نخست) در سطح استان فراهم می کند.
انتهای پیام/3033