به گزارش بازی دراز،
محمودرضا نیازی با بیان اینکه در حال حاضر در استان کرمانشاه 10 واحد تولیدکننده فرآورده گوشتی(سوسیس، کالباس، مرغ برگر، همبرگر و ...) تحت پوشش این اداره کل فعالیت میکنند، افزود: طی یکسال گذشته 137 مورد بازرسی فنی و 206 مورد نمونه برداری و آزمون شامل آزمونهای فیزیک-شیمیایی و میکروبی، از این واحدها صورت گرفته است.
وی درباره آزمونهای انجام شده به منظور جلوگیری استفاده از ضایعات گوشتی در تولید این فرآوردهها، افزود: 62 مورد از آزمونهای انجام شده، آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافتهای غیرمجاز حیوانی در فرآوردههای گوشتی است که فرآورده را در سطوح میکروسکوپی بررسی میکند.
به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، آزمون بافت شناسی جهت شناسایی بافتهای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافتهای غضروفی، رگ و پی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآوردهها صورت میگیرد.
نیاری تاکید کرد: به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد آزمایش بافت شناسی را اجباری کرده و آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافتهای غیرمجاز حیوانی در فرآوردههای گوشتی به صورت حتمی در دستور کار اداره کل استاندارد استان قرار دارد.
وی از کنترل فرآوردههای گوشتی در سطح بازار مصرف هم خبر داد و یادآوری کرد: از ابتدای سال جاری 2639 مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد خوراکی انجام شده و در صورت وجود هرگونه محصولات غیراستاندارد و یا شرایط نگهداری غیراستاندارد نسبت به جمع آوری آنها اقدام شده است.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به نظارتهای بازرسان این اداره کل به صورت مستمر از واحدهای تولیدی و بازار مصرف فرآوردههای گوشتی، گفت: مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه فرآوردههای گوشتی که دارای علامت استاندارد است، داشته باشند.
نیازی از مصرف کنندگان خواست هنگام خرید فرآوردههای گوشتی سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، سویا برگر و مرغ برگر به علامت استاندارد و کد 10 زقمی درج شده در زیر آن دقت کنند.