پربازدیدترین ها

کد خبر: 229962 ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

گزارش؛

ساخت دومین مینی تراکتور توسط مخترع نوجوان سرپلذهابی/ بسیج سازندگی حامی جوانان مخترع و مبتکر است

بازی دراز 1404: مخترع نوجوان سرپلذهابی توانست دومین مینی تراکتور خود را با حمایت بسیج سازندگی سپاه ناحیه سرپل ذهاب بسازد.

ساخت دومین مینی تراکتور توسط مخترع نوجوان سرپلذهابی/ بسیج سازندگی حامی جوانان مخترع و مبتکر است

جوانان خوش فکر و دارای ذهن خلاق در مناطق محروم بسیار هستند که بها دادن به آنها می تواند استعدادهای شهرستان را شکوفا سازد اما بسیاری از این جوانان به دلیل عدم توان مالی بعضی از طرحهایی را که به ذهن‌شان می رسد عملیاتی نمی کنند و لذا استعداد آنها در نطفه خفه شده و شکوفا نمی شود.

بسیج سازندگی یکی از مجموعه هایی است که با راه اندازی صندوق های تسهیلات قرض الحسنه به حمایت از این مخترعین و مبتکرین و کارآفرینان در نقاط مختلف کشور پرداخته و زمینه بروز بسیاری از استعدادها را فراهم ساخته است.

در سرپل ذهاب نیز بسیج سازندگی از طرحهای مخترعین و مبتکرین و کارآفرینان شهرستان با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی حمایت کرده و زمینه ظهور و بروز استعدادهای شهرستان را فراهم کرده است .

محمد حسین عزیزی مخترع نوجوان سرپلذهابی است که برای دومین بار مینی تراکتور طراحی خود را ساخته است.

این مخترع نوجوان با حمایت بسیج سازندگی سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب توانسته طرح خود را عملیاتی کرده و مینی تراکتور بهینه شده و ادوات اختصاصی مورد نیاز را بسازد.

وی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز گفت: تیلر وسیله کشاورزی است که کارکردن با آن سخت است و چون بیشتر جامعه کشاورزان را میانسالان تشکیل می دهند لذا به فکر طراحی دستگاهی برای راحت تر شدن اقدامات کشاورزی برای کشاورزان افتادم.

محمدحسین عزیزی افزود: بعد از تحقیقات بسیاری که تیم طراحان ما در خصوص تیلرهای کشاورزی داشت بالاخره به این نتیجه رسیدیم که دستگاه مینی تراکتور را طراحی کرده و بسازیم.

وی بابیان اینکه بسیاری از کشاورزان توان خرید مینی تراکتورهای باغی را ندارند اذعان داشت: تیم ما موفق به طراحی و ساخت مینی تراکتوری شده است که علاوه بر دارا بودن تمام قابلیت های دستگاههای مشابه موجود از جهات مختلف نیز نسبت به آنها متمایز شده است.

این مخترع نوجوان افزود: موتور این دستگاه ۱۲ اسب بخار دیزیلی است که به دلیل اضافه شدن مستقیم نیروی آن به چرخهای عقب باعث انتخاب چرخهای بزرگ برای عقب و چرخهای کوچک برای جلو شده است.

وی ادامه داد: این دستگاه دیفرانسیل ندارد و لذا فاصله بین چرخهای جلو نسبت به چرخهای عقب بیشتر است تا راننده تسلط بیشتری بر دستگاه و چرخهای عقب داشته باشد.

عزیزی تصریح کرد: بدنه دستگاه از پروفیل است که با اقدامات مختلف به آن استحکام دادیم و بررسی آن بالابر هیدرولیکی و قفل سه نقطه نصب شده است که از خالی شدن جک جلوگیری می کند.

وی با اشاره به سیستم خنک کننده دستگاه اذعان داشت: یک فن هوا بر روی آن نصب شده که بصورت خودکار با بالا فتن دمای موتور به کار افتاده و موتور را خنک می کند.

این مخترع نوجوان ادامه داد: این دستگاه دارای ترمزبوستری است که با استفاده از پدال ترمز چرخها قفل می شوند این دستگاه همچنین برای حرکت در زمینهای ناهموار کشاورزی دارای سیستم تعلیق است و خدمه در استفاده از آن احساس راحتی می کند.

وی خاطرنشان کرد: این دستگاه الهام گرفته از چندین نوع مختلف تراکتور است و با حذف کردن کابوت جلو امکان دید راننده بهتر شده و زاویه فرمان و صندلی راننده هم قابل تنظیم است. این مینی تراکتور قابلیت طراحی و ساخت در سه نوع کشاورزی، دامپروری و باغبانی را دارد و برای این دستگاه مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

در ادامه سرهنگ پاسدار مجتبی کاکایی اظهار داشت: فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی استعدادهای جوان مناطق محروم کشور از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب افزود: در سرپل ذهاب مخترع نوجوان بسیجی با امکانات خیلی محدود و با ذهنی خلاق با ارتباط با پارک علم و فناوری شهرستان موفق به طراحی و ساخت یکی از ادوات کشاورزی با کاربری بسیار شده است.

وی تصریح کرد: حمایت از جوانان مبتکر و مخترع از اهداف بسیج سازندگی سپاه سرپل ذهاب است که در همین راستا از محل تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی به حمایت از این مخترع بسیجی پرداخته است.

کاکایی گفت: تمام جوانان و نوجوانانی که مبتکر و کارآفرین باشند از حمایت بسیج سازندگی برخوردار خواهند شد. 

قطعا با حمایت از جوانان و نوجوانان خوش ذوق و مبتکر می توان زمینه بروز استعدادهای بسیاری را فراهم کرد.