به گزارش بازی دراز1404 سیروس صادقی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : دومین مرحله آزمون سراسری کنکور در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه ماه امسال برگزار خواهد شد.
وی افزود: 13حوزه امتحانی در سرپل ذهاب آماده برگزاری مرحله دوم آزمون کنکور برای یک هزار و ۴۱۱ دانش آموز دختر و پسر است.
ایشان گفت: تدابیر لازم برای برگزاری کنکور سالم اندیشیده شده و مشکل خاصی وجود ندارد، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی پای کار هستند که این مرحله از کنکور با موفقیت برگزار شود.
وی همچنین به شرح وظایف دستگاه های خدمات رسان اشاره کرد و گفت: تامین برق،آب، تعبیه یک دستگاه خودرویی آتش نشان،حضور اورژانس پیش بیمارستانی، حضور نیروهای خدمات رسان هلال احمر ، حضور پلیس راهور در امر روان سازی ترافیک در محل برگزاری حوزه های امتحانی از تدابیراندیشیده شده است که انتظار می رود دستگاه های مربوطه پای کار باشند.
وی تصریح کرد: علاوه بر آموزش و پرورش شهرستان، یکی از حوزه های برگزاری امتحان کنکور در محل دانشگاه پیام نور خواهد بود که تمام عوامل اجرایی در برگزاری آزمون بر عهده دانشگاه پیام نور شهرستان است و در این رابطه بنا شد با همکاری آموزش و پرورش شهرستان مقدمات کار فراهم کنند و تذکرات لازم یادآوری شده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب گفت: این آزمون در ۴ مقطع صبح و بعدظهر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه خواهد بود و شرکت کنندگان در رشته علوم تجربی، ادبیات و زبان خارجه با هم رقابت خواهند کرد.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰ هزار تن جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.