به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ دارچین یکی از انواع ادویههای خوشبو و بسیار پر مصرف در صنایع غذایی است. درخت این ادویه بیشتر در کشورهای چین و هندوستان پرورش داده میشود و جالب است بدانید درخت دارچین هم مثل درخت برگ بو همیشه سبز است.
دارچین بومی کشور سریلانکا است و بهترین نوع آن هم به دارچین سریلانکایی شهرت دارد.
از معروفترین خوراکیهای ایرانی که به وسیله دارچین طعم دار میشوند و میتوان به چای دارچین، حلیم گندم و خورش مرغ اشاره کرد.
تاثیر دارچین بر معده
یکی از اثرات مثبت دارچین بر روی هضم است، دارچین باعث شکستن چربی میشود و بهبود هضم را شامل میشود. ترکیب عسل و دارچین برای درمان زخم معده و از بین بردن گاز معده موثر است.
در یک مطالعه بهداشتی که محققان دانشگاه RMIT ملبورن استرالیا انجام دادند، مشخص شد که مصرف دارچین به کاهش میزان دی اکسید کربن در معده کمک میکند،
دمای بدن را کاهش میدهد و هضم غذا را راحتتر میسازد. همچنین دمنوش دارچین معده را تمیز، آرام و تقویت میکند.
منبع: ایسکانیوز