صدراله بابلی صبح روز پنجشنبه در جلسه شورای آرد و نان سرپل ذهاب اظهار داشت : اعضای کارگروه آرد و نان باید ساز و کار لازم را ایجاد کنند تا بازرسی و نظارت شدیدتری بر عملکرد نانواییهای شهرستان انجام شود.

وی افزود : سرکشی از واحدهای نانوایی این شهرستان برعهده بازرسان شورای آرد و نان است تا با همکاری شورای آرد و نان به صورت مستمر در طول ماه انجام شود.
نماینده عالی دولت در سرپلذهاب در ادامه گفت : با هرگونه کم فروشی، عدم رعایت بهداشت محیط، پایین بودن کیفیت پخت نان از سوی واحدهای نانوایی برخورد و به شکایت های مردمی از این واحدها رسیدگی خواهد شد.
بابلی خاطرنشان کرد : آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید پخت شود و با نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانواییها ، نحوه توزیع سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانواییها بررسی شود.
فرماندار سرپلذهاب گفت : برای جلوگیری از تعطیلات خودسرانه و امکان نظارت ، ساعت کاری نانوایان به تناسب موقعیت مکانی و نوع پخت و میزان سهمیه باید اداره صمت و غله شهرستان تعیین و ابلاغ شود ، همچنین در روزهای جاری ساعت کاری نانوایان افزایش یابد.
وی در پایان افزود : استعمال دخانیات در نانوائی ها و همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ممنوع است و در صورت مشاهده با فرد متخلف باید به شدت برخورد شود.