پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243014 ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳

در سرپل‌ذهاب صورت گرفت :

برگزاری مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهرستان

مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز مدارس شهرستان سرپل ذهاب در حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار گردید .

برگزاری مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهرستان

مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز مدارس شهرستان سرپل ذهاب با حضور جمعی از مسئولین و خانواده ها در حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار گردید .
مدیر مرکز افق حرم احمد ابن اسحاق (ره) در این مراسم اظهارداشت : جشن تکلیف در حقیقت عید بندگی و عبادت است چون در این سن، دختران و پسران مسلمان به حدی رسیده‌اند که باید به دستورهای دینی عمل کنند و از محرمات دوری کنند.

حجت‌الاسلام مصطفی عسکری افزود : رسیدن به سن تکلیف نقطه عطفی در زندگی هر فرد است، والدین و خانواده‌ها باید با کمک نهادهای فرهنگی، فرائض دینی را برای نوجوانان تبیین کنند.
وی تصریح کرد : دختران در سن ۹سالگی و پسران در سن ۱۵ سالگی به سن تکلیف می رسند و باید برای خود مرجع تقلید مشخص کرده و در فروعات دینی از دستورات و فتاوای مرجع تقلید خود پیروی نمایند .
این مقام نسئول اذعان داشت : در اصول دین تقلید جایز نیست و انسان باید خودش به شناخت و یقین در اصول دین برسد و نباید چون پیشینیان ، بزرگان یا والدین او اصول دین را پذیرفتند آنها هم به تقلید از این بزرگان به اصول دین برسند البته پرسش از دیگران یکی از راههای رسیدن به حقیقت و اصول دین می باشد .
ایشان با اشاره به نماز بعنوان یکی از تکالیف مقلدین اظهارداشت : نماز ستون و پایه دین اسلام است و همانگونه که یک بنایی سقف آن بدون ستون فرو می ریزد دین اسلام نیز بدون نماز معنی ندارد لذا کسانی که به سن تکلیف می رسند باید در اقامه نماز اول وقت کوشا باشند .
در پایان این مراسم اقامه نماز ظهر و عصر به صورت جماعت برگزار شد .