پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243023 ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶

در سرپل‌ذهاب صورت گرفت :

برگزاری مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهرستان

بازی دراز 1404:مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز سرپل‌ذهابی در جوار بقعه متبرکه حضرت احمدابن اسحاق (ره)شهرستان برگزار شد .

برگزاری مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهرستان

مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموز سرپل‌ذهابی با حضور امام جمعه ، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از دانش آموزان دختر در جوار بقعه متبرکه حضرت احمدابن اسحاق (ره)شهرستان برگزار شد .

امام جمعه سرپل‌ذهاب در این مراسم اظهارداشت : جشن تکلیف جشن عید بندگی و عبادت است که مسلمانان از نظر عقلی و جسمی به حدی می‌رسند که باید به واجباتی که در دین اسلام هست عمل کرده و آنچه را که خداوند از آنها خواسته اطاعت نموده و از محرمات و منکرات دوری کنند.

حجت الاسلام ساداتی افزود : رسیدن به سن تکلیف در زندگی انسان یک نقطه عطف است که اگر از همان اوایل رسیدن به این سن وظایف دینی خود را انجام داده و در انجام غرایض دینی و احکام شرعی تلاش کنند هیچگاه اسیر هوای نفس نخواهند شد .

وی تصریح کرد : لذتی که در عبادات وجود دارد برای آن آرامشی است که از طریق حرف زدن با خداوند در انسان ایجاد می‌شود ضمن اینکه همانطور که در آیات قرآن آمده عبادت انسان را گناه و منکرات دور می‌کند و لذا باعث میشود که انسان از لحاظ سلامت روان، دارای روح و روانی متعالی‌تر باشد که آرامش و خوشبختی را به همراه دارد .

مدیریت آموزش و پرورش سرپل‌ذهاب در ادامه اظهارداشت : جشن تکلیف ۳۰۰ نفر از دانش آموزان دختر شهرستان در بقعه متبرکه احمد ابن اسحاق ره برگزار گردید .

شفیعی افزود : هدف از برگزاری این مراسم آشنایی دانش آموزان با مسائل معنویت است که آنها را خصوصا با برگزاری نماز جماعت آشنا کنیم .

وی تصریح کرد : ما برای هر عید و مناسبتی خداوند را شاکریم و هم اکنون که دانش آموزان به سن تکلیف رسیده اند باید خداوند را شاکرم و سپاسگزار باشند و یکی از راههای شکر کردن همان انجام عبادت می باشد .

 

در پایان این مراسم نماز ظهر و عصر به امامت امام جمعه سرپل‌ذهاب اقامه گردید .