پربازدیدترین ها

کد خبر: 243042 ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶

برگزاری برنامه های گرامیداشت دهه فجر با محوریت مردم / رویکرد برنامه ها نشاط و امیدآفرینی در جامعه باشد

بازی دراز ۱۴۰۴ : فرماندار سرپل‌ذهاب گفت : برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر با محوریت مردم و بارویکرد برنامه ها نشاط و امیدآفرینی در جامعه برگزار می گردد

برگزاری برنامه های گرامیداشت دهه فجر با محوریت مردم / رویکرد برنامه ها نشاط و امیدآفرینی در جامعه باشد

دکتر صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت : مردم شریف و بصیر ایران اسلامی صاحبان اصلی انقلاب و بزرگترین سرمایه نظام هستند که در طول ۴۵سال گذشته بارها وفاداری خود را به نظام و انقلاب ثابت کرده و در میدان‌های مختلف هرجا که نیاز به حضور مردم بوده حضوری فعالانه داشته اند.

وی افزود : نظام و انقلاب اسلامی رویکردی مردمی دارند و توجه به مردم بعنوان ولی نعمتان انقلاب همواره در دستور کار مسئولین آن بوده است لذا توجه به مردم خصوصا طبقات متوسط و ضعیف جامعه در منظومه فکری امامین انقلاب وجوددارد که نگاه ویژه رهبر انقلاب به طرح سامانه گرمسیری و دستورات ایشان جهت تامین منابع مالی پروژه بر همین اساس بوده است .

ایشان با اشاره به فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اذعان داشت : مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی را بنیان نهادند و خود همین مردم صاحب اصلی انقلاب هستند لذا تمام برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر باید با محوریت خود مردم برگزار شود .

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت : دشمنان نظام و انقلاب امروز در یک جنگ تمام عیار ترکیبی به دنبال سنگ اندازی در مسیر قطار انقلاب و ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی هستند تا با پاشیدن غبار یاس و ناامیدی در جامعه بتوانند مردم را از نظام و انقلاب جدا کرده و آنها را در برابر آرمانهای والای انقلاب و امام و شهدا و ارزشهای اسلامی قرار دهند برهمین اساس باید برنامه های دهه مبارک فجر باعث ایجاد نشاط و امید در دل مردم شود .

بابلی خاطرنشان کرد : انقلاب اسلامی امروز الگوی کشورهای مظلوم و انسانهای آزاده جهان شده است و استکبار و نظام سلطه برای اینکه این الگو را تخریب کرده و سایر کشورها را از آزادی‌خواهی و مبارزه با استکبار و استعمار پشیمان کند در طول ۴۵ سال گذشته با تمام توان خود سعی کرده که حرکت رو به جلوی انقلاب را متوقف کرده و یا آنرا از مسیر اصلی خود منحرف سازد و هدف خود در این مقابله را بررسی ناامید کردن مردم خصوصا قشر جوان و نوجوان کشور از آینده نظام و انقلاب متمرکز نموده است اما هربار که میدان سنجیدن اقدامات خود را مشاهده کرده با تودهنی بزرگی از سمت ملت بزرگ ایران مواجه شده است .

وی تصریح کرد : ملت بزرگ ایران در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر با حضور خود در مراسمات و برنامه های دهه فجر وفاداری خود را به نظام و انقلاب ثابت کرده و با آرمانهای انقلاب ، با آرمانهای امام و شهدا تجدید میثاقی دوباره خواهند داشت .

بابلی گفت : برگزاری جشن های بزرگ مردمی در نقاط مختلف شهرستان از برنامه های مهم ایام الله دهه مبارک فجر امسال است که قطعا توسط خود مردم و با حضور پرشور و فعال مردم ولایت مدار و بصیر شهرستان در دهستان‌های بزرگ شهرستان و در داخل شهر برگزار خواهد شد .

وی در پایان افزود : اوج مراسمات ایام الله دهه مبارک فجر در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن است که هرساله در شهرستان برگزار می شود و امسال که با توجه به وضعیت منطقه و تحولات بین المللی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد با حضور گسترده و پرشور و شعور مردم بصیر شهرستان شهید پرور سرپل‌ذهاب باشکوهتر از هرسال برگزار خواهد شد و پیام مهمی که قطعا دشمنان نظام و انقلاب با رصد کردن این راهپیمایی به دنبال آن هستند را محکم و با صلابت از سوی ملت بزرگ ایران اسلامی دریافت خواهند کرد در کنار دشمنان ، آنانکه مزدوری آمریکا را بکنند ملت بزرگ ایران به گفته رهبر انقلاب آنها را لگدمال خواهند کرد .