پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243191 ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶

بمناسبت دهه فجر و روز جانباز صورت گرفت :

دیدار مسئولین سرپل‌ذهاب با جمعی از جانبازان سرافراز شهرستان

بازی دراز 1404:مسئولین شهرستان سرپل‌ذهاب بمناسبت دهه فجر و میلاد بابرکت حضرت اباالفضل علیه السلام و روز جانباز با جمعی از جانبازان سرافراز شهرستان دیدار کردند.

دیدار مسئولین سرپل‌ذهاب با جمعی از جانبازان سرافراز شهرستان

امام جمعه ، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان سرپل‌ذهاب بمناسبت دهه فجر و میلاد بابرکت حضرت اباالفضل علیه السلام و روز جانباز با حضور در منزل جانبازان علی روئین تن ، بهمن کاکایی و فریبرز فیض الهی بااین عزیزان دیدار و از ایثار و رشادت و جانبازی آنها در دوران دفاع مقدس تجلیل کردند .

امام جمعه سرپل‌ذهاب درایت دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت ابالفضل العباس علیه السلام اظهارداشت : جانبازی مدال بسیار باارزشی است که بر سینه کسانی نقش می بندد که با ایثار و از خودگذشتگی قسمتی از بدن خود را در راه دفاع از اسلام و انقلاب و کشور فدا کردند.

حجت الاسلام ساداتی افزود : حضرت ابالفضل علیه السلام بزرگ جانباز دشت کربلاست و روز میلاد آن حضرت به خوبی بنام روز جانباز نامگذاری شده است .

وی تصریح کرد : جانبازان سرافراز کشور امروز شهدای زنده‌ای هستند که مایه افتخار و مباهات مردم می باشند که باید مورد احترام و تجلیل قرارگیرند.

فرماندار سرپل‌ذهاب درادامه ضمن تبریک رورجانباز اظهارداشت : جانبازی درراه اسلام و قرآن و انقلاب و کشور افتخار بسیار بزرگی است که نصیب هرکسی نمی‌شود .

دکتر صدراله بابلی افزود : مقتدای جانبازان حضرت ابالفضل العباس علیه السلام است که در راه دفاع از اسلام و امام زمان خود دستانش قلم شد و عنوان بزرگ جانباز دشت کربلا را یافت و روز میلادش هم بنام روز جانباز نام گرفت .

وی تصریح کرد : ما وظیفه داریم قدر جانبازان را بدانیم چون امنیت و آرامش امروز جامعه را مدیون خون پاک شهدا و ایثار و جانفشانی جانبازان هستیم .

در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر از جانبازان سرافراز شهرستان تجلیل شد .