دکتر سجاد کرمی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت : در حادثه رانندگی که عصر امروز در محور قصرشیرین به سرپلذهاب رخ داد متاسفانه چهار نفر فوت شده و پنج نفر نیز مجروح می باشند که پس از امدادرسانی به بیمارستان منتقل شدند .
وی افزود : نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان پس از دریافت خبر تصادف بلافاصله به محل حادثه اعزام شده و کار امداد رسانی و انتقال مجروحین به مراکز درمانی را انجام دادند .
رئیس اورژانس ۱۱۵ شهرستان تصریح کرد : در تصادف دو خودروی سواری پژو ۴۰۵ و ام وی ام که در محور قصرشیرین به سرپلذهاب محدوده روستای سیدحاتم رخ داد نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شده و پس از رها سازی و خارج کردن سرنشینان خودرو کار امدادرسانی و مداوای اولیه در محل حادثه توسط نیروهای هلال احمر و اورژانس شهرستانهای سرپلذهاب و قصرشیرین انجام گرفت .
کرمی اذعان داشت : دراین حادثه متاسفانه سه نفر در حال فوت کرده و شش نفر نیز مجروح بودند که با ۴ دستگاه آمبولانس به بیمارستان حضرت ابالفضل العباس (ع) قصرشیرین انتقال یافتند .
وی در پایان افزود : یک نفر دیگر از مجروحین متاسفانه به دلیل وخامت حال در بیمارستان فوت شد و حال سه نفر دیگر وخیم می باشد که در حال انجام مقدمات اعزام به مراکز درمانی مرکز استان می باشند .