میر حسن رحیمی در نشست با اعضای ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان شهرستان سرپل ذهاب افزود : رعایت اصول بهداشتی ، کیفیت ، کمیت و قیمت گذاری با نظارت کامل و دقیق رصد شود تا شاهد رضایتمندی مردم در این راستا باشیم.
وی اظهار داشت : در ارتقای کیفیت نان، تکریم ارباب رجوع ، وضعیت توزیع آرد ، اجرای مقررات در ساعات پخت و تعطیلی خبازی ها دستگاه های نظارتی باید با دقت و حساسیت تمام وظایف خود را انجام دهند.
رحیمی خاطرنشان کرد : متصدیان نانوایی باید در تهیه و توزیع نان مورد نیاز مردم ، نهایت دقت را مد نظر داشته و ضمن رعایت موازین بهداشتی ، مقررات قانونی را هم رعایت کنند.
وی یادآور شد : نان نعمت خدا و قوت غالب مردم است و واحدهای خبازی باید با افزایش کیفیت نان ، رضایت مندی مردم را فراهم کنند.