پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243616 ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹

در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار شد :

غبار روبی حرم احمد ابن اسحاق ( ره) و مساجد سرپل‌ذهاب

بازی دراز ۱۴۰۴:در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الله ، حرم حضرت احمدابن اسحاق (ره) با حضور جمعی از مومنین و نمازگزاران سرپل‌ذهابی غبارروبی و عطرافشانی شد

غبار روبی حرم احمد ابن اسحاق ( ره) و مساجد سرپل‌ذهاب

مدیریت مرکز افق حرم احمد بن اسحاق(ره) سرپلذهاب حجت الاسلام مصطفی عسکری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت:سنت غبارروبی مساجد ریشه در قرآن کریم دارد، چنان که در آیه ۱۲۵ سوره مبارکه بقره به وضوح بر این نکته اشاره شده است تا جایی که خداوند متعال در این آیه می‌فرمایند: و به ابراهیم و اسماعیل سپردیم که: «خانه مرا برای کسانی که برای طواف و اعتکاف و نماز می آیند، پاکیزه سازید.

وی اشاره کرد: آیین غبارروبی بقعه متبرکه احمد ابن اسحاق (ره) و  مساجد شهرستان هر ساله در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان برگزار میشود.

وی ماه رمضان را ماه ضیافت الهی دانست و گفت: غبارروبی مساجد و بقاع متبرکه برای استقبال از ماه رمضان، موجب افزایش معرفت و بصیرت و اعتقادات می شود و رذائل در روح و جسم را می رباید.

ایشان بیان کرد: یکی از سنت‌هایی که در آستانه ماه مبارک رمضان به صورت خودجوش و مردمی در همه نقاط شهری و روستایی دنبال می‌شود غبارروبی مساجد است به طوری که مردم طی این اقدام فرش‌ها را تطهیر و شست‌وشو می‌دهند و با عطر و گلاب مساجد را برای عبادت و ضیافت ماه مبارک رمضان آماده می‌کنند.

حجت الاسلام عسکری گفت: باید توجه داشته باشیم قلب و روح انسان نیز لازم دارد مورد توجه قرار گیرد و غبار خلقیات ناپسند همچون کینه و حسد و…از دل زدوده شود، لذا ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای این انجام این عمل است.