پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243740 ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶

برگزاری جلسه قرارگاه تزکیه با محوریت فعال‌سازی مساجد هدف در سرپل‌ذهاب

جلسه قرارگاه تزکیه با موضوع «فعال‌سازی مساجد هدف» به ریاست امام جمعه شهرستان و فرمانده سپاه، با حضور ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مسجد محور برگزار شد و راهکارهای تقویت نقش مساجد در تربیت نسل جوان و ارتقای فعالیت‌های دینی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.

برگزاری جلسه قرارگاه تزکیه با محوریت فعال‌سازی مساجد هدف در سرپل‌ذهاب

 

جلسه قرارگاه تزکیه با موضوع «فعال‌سازی مساجد هدف» در شهرستان سرپل‌ذهاب با حضور ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مسجد محور، به ریاست امام جمعه شهرستان و فرمانده سپاه برگزار گردید.  

در این نشست، ابعاد مختلف تربیتی و فرهنگی مساجد مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای تقویت نقش مساجد در تربیت نسل جوان و ارتقای فعالیت‌های دینی و اجتماعی ارائه شد.  

امام جمعه شهرستان در سخنان خود با تأکید بر اهمیت جایگاه مساجد به‌عنوان پایگاه‌های اصلی تربیت دینی و اخلاقی جامعه، خواستار هم‌افزایی بیشتر میان ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های بسیج شد.  

فرمانده سپاه نیز با اشاره به ظرفیت‌های مردمی و معنوی مساجد، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای فعال‌سازی مساجد هدف و گسترش فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی تأکید کرد.  

این جلسه با هدف ارتقای نقش مساجد در هدایت فرهنگی و اجتماعی جامعه و ایجاد هم‌افزایی میان نهادهای دینی و مردمی برگزار شد.