پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 243756 ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۷

تحلیل‌گر مسائل سیاسی:

جمهوری اسلامی ایران به بازدارندگی دفاعی رسیده‌ است

بازی دراز 1404:یک تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: جمهوری اسلامی ایران به بازدارندگی دفاعی رسیده است و اگرچه آغازگر هیچ جنگی نیست، اما در برابر هر خطای محاسباتی دشمن به‌طور قاطع می‌ایستد.

جمهوری اسلامی ایران به بازدارندگی دفاعی رسیده‌ است

امیرعلی حیدر امیری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ که به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، در تمامی سناریوها با موفقیت کامل به پایان رسید و پیامی روشن برای منطقه و جهان داشت. 

وی افزود: سال‌هاست رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند تصویری وارونه ارائه دهند و ایران را «تروریست» یا «حامی تروریسم» معرفی کنند؛ در حالی‌که ماهیت تروریسم در اشغالگری، کشتار و آوارگی ملتی است که نمونه بارز آن رژیم صهیونیستی است. بر اساس تکلیف اسلامی و انسانی، دفاع از مظلوم وظیفه‌ای همگانی است و جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا از ملت فلسطین حمایت می‌کند. 

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: آمریکا و متحدانش سال‌ها با تحریم‌های ظالمانه، فشار حداکثری و سیاست‌های استعماری چهره واقعی تروریسم را نمایان کرده‌اند و ایران برای مقابله با این فشارها ناگزیر به همکاری اقتصادی و امنیتی با بلوک شرق و عضویت در پیمان‌هایی همچون شانگهای و بریکس شده است.

امیری خاطرنشان کرد: امروز همان تحریم‌هایی که در تاریخ صدر اسلام علیه پیامبر (ص) و یارانش اعمال شد، در قالب مدرن علیه ملت‌ها اجرا می‌شود و نمونه آن رفتار آمریکا با ایران، روسیه، چین و دیگر کشورهای مستقل است. به همین دلیل همگرایی امنیتی میان این کشورها ضرورت یافته و رزمایش سهند ۲۰۲۵ یکی از نمودهای روشن این همکاری مشترک است.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: ایران به‌عنوان کشور پایلوت و میزبان این رزمایش، پذیرای نیروهای ویژه ضدتروریسم از چین، روسیه، پاکستان، هند، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان بود و یک عملیات پیچیده مشترک در خاک ایران اجرا شد.

 امیری، این رزمایش را نشانگر شکست جنگ ادراکی و رسانه‌ای غرب علیه ایران دانست و عنوان کرد: چرا که در روزهایی که تلاش می‌کنند ایران را منزوی نشان دهند، حضور رسمی چندین کشور در این مانور، واقعیت دیگری را آشکار کرد.

وی افزود: ایران طی چهار دهه بیش از ۱۷ هزار شهید ترور تقدیم کرده و همان کشوری است که داعش را در عراق و سوریه به زانو درآورد. حضور یگان‌های ویژه کشورهای عضو شانگهای در رزمایشی به میزبانی سپاه پاسداران، پاسخی عملی به پروژه «تروریست خواندن سپاه» بود؛ پروژه‌ای که آمریکا، اروپا و جریان صهیونیستی سال‌ها دنبال کرده‌اند.

امیری گفت: پیمان شانگهای و بریکس امروز بخش قابل‌ توجهی از جمعیت و اقتصاد جهان را شامل می‌شوند و بدون ایجاد امنیت پایدار، امکان استمرار این همکاری‌ها وجود ندارد. برخلاف رزمایش‌های ناتو که عموماً توسعه‌طلبانه و بحران‌زا هستند، رزمایش‌های شانگهای کاملاً دفاعی‌اند و سهند ۲۰۲۵ نشان داد که یک معماری امنیتی جدید بدون حضور آمریکا و ناتو در حال شکل‌گیری است.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به بازدارندگی دفاعی رسیده است و اگرچه آغازگر هیچ جنگی نیست، اما در برابر هر خطای محاسباتی دشمن به‌طور قاطع می‌ایستد.