پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 244220 ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷

محفل انس با قرآن در «سه‌شنبه‌های مهدوی» به یاد حضرت زینب (س) برگزار شد

بازی دراز 1404:در ادامه سلسله جلسات هفتگی «سه‌شنبه‌های مهدوی»، محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضور مؤمنان و عاشقان اهل‌بیت (ع) و به مناسبت ایام وفات حضرت زینب کبری (س) در فضایی معنوی و آکنده از اندوه و تأمل برگزار شد.

محفل انس با قرآن در «سه‌شنبه‌های مهدوی» به یاد حضرت زینب (س) برگزار شد

این هفته نیز سلسله جلسات «سه‌شنبه‌های مهدوی» با برگزاری محفل انس با قرآن کریم همراه شد. این برنامه معنوی با محوریت بزرگداشت ایام وفات حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) شکل گرفت و حال و هوایی سرشار از معنویت و تأمل در میان شرکت‌کنندگان ایجاد کرد.  

آغازگر این محفل نورانی، قرائت زیارت عاشورا بود که با صدای دلنشین قاری اهل‌بیت، دل‌ها را به کربلا و مصائب آل‌الله پیوند زد. در ادامه، آیاتی از کلام‌الله مجید تلاوت شد و تفسیر آن با بیانی شیوا و کاربردی، جان‌های تشنه حقیقت را سیراب ساخت.  

سخنران این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین عسکری، با اشاره به مقام والای حضرت زینب (س) در صبر، بصیرت و ولایت‌مداری، اظهار داشت:  

«حضرت زینب (س) نه‌تنها پیام‌رسان عاشورا بود، بلکه با ایستادگی و روشنگری خود، مسیر تاریخ را تغییر داد و پیام مظلومیت اهل‌بیت را به گوش جهانیان رساند.»  

وی افزود: «برگزاری چنین محافلی، فرصتی برای بازخوانی آموزه‌های اهل‌بیت (ع) و الگوبرداری از سیره و صبر حضرت زینب (س) است که می‌تواند نسل امروز را در مسیر ایمان، بصیرت و ولایت‌مداری یاری رساند.»  

این مراسم معنوی با حضور پرشور مؤمنان و عاشقان اهل‌بیت (ع) برگزار شد و در پایان با ذکر یاد شهدا و دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج) خاتمه یافت.