پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 244381 ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه:

طرح جهاد حقوقی در کرمانشاه اجرا می‌شود

بازی دراز 1404:مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه از اجرای طرح «جهاد حقوقی» با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات حقوقی مردم و افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی خبر داد.

طرح جهاد حقوقی در کرمانشاه اجرا می‌شود

مهرداد چراغی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از اجرای برنامه‌های متنوع در راستای برنامه‌ای با عنوان جهاد حقوقی خبر داد و اظهار داشت: از رسالت‌های اصلی سازمان بسیج حقوقدانان، جهاد حقوقی است. این برنامه در سال‌های گذشته آغاز شده و در سال جاری نیز به صورت ویژه دنبال می‌شود. 

وی ادامه داد: در همین راستا، طی هفته اخیر، شاهد برگزاری میزهای خدمت حقوق‌یاران جهادگر در دادگستری کرمانشاه بودیم که با همراهی ویژه آحاد مردم و بررسی سئوالات و ابهام‌های آن‌ها توسط مسئولان و قضات در زمینه پرونده‌های حقوقی همراه بود. 

وی افزود: اجرای چنین برنامه‌ای، می‌تواند در راستای امیدآفرینی در جامعه، افزایش روحیه کنش‌گری اجتماعی، احصا، بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات جامعه و افزایش اعتماد به دستگاه‌های حقوقی، مؤثر باشد. 

چراغی عنوان کرد: در این میزهای خدمت که به همت سازمان بسیج حقوقدانان صورت گرفت وکلای حقوقی رایگان نیز برای همراهی و پیگیری درخواست‌های شهروندان کرمانشاهی به برخی از این عزیزان معرفی شدند. 

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه تصریح کرد: هم‌افزایی با همه نهادهای فرهنگی و اجتماعی در ابعاد مختلف برای ترویج روحیه مسئولیت اجتماعی، می‌تواند در کاهش جرائم و افزایش آرامش در خانواده‌ها، بسیار مؤثر باشد. 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مردم شهیدپرور استان کرمانشاه، در اجرای برنامه‌های مختلف، برای پیشبرد اهداف سازمانی، ما را همراهی کنند.