پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 245652 ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه:

سرقت کابل علت خاموشی معابر چشمه‌سفید کرمانشاه است

بازی دراز 1404:مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به خاموشی چراغ‌های معابر روستای چشمه‌سفید، سرقت تجهیزات برق را عامل اصلی این مشکل دانست و گفت: خاموشی گسترده و طولانی‌مدت در شبکه برق استان قابل پذیرش نیست.

سرقت کابل علت خاموشی معابر چشمه‌سفید کرمانشاه است

سید حامد حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ علت خاموشی‌های روستای چشمه‌سفید واقع در انتهای شهرک ژاندارمری کرمانشاه را سرقت سیم، کابل و تجهیزات برق عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر به‌جز سرقت تجهیزات، علت خاص دیگری برای خاموشی‌ها در سطح استان وجود ندارد.

وی با اشاره به تفاوت خاموشی‌های گسترده با مشکلات محدود در شبکه روشنایی معابر، افزود: آنچه گاهی در برخی مناطق رخ می‌دهد، معمولاً مربوط به نقص فنی در بخشی از چراغ‌های معابر، سوختگی لامپ یا ایراد در تجهیزات روشنایی است و نمی‌توان آن را خاموشی کامل شبکه برق تلقی کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه خاموشی طولانی‌مدت و گسترده در یک منطقه قابل پذیرش نیست، تصریح کرد: شرکت برق به‌صورت مستمر وضعیت شبکه را از طریق سامانه‌های دیسپاچینگ و پایش‌های هفتگی رصد می‌کند و در صورت بروز قطعی، هشدارهای لازم به‌صورت لحظه‌ای ثبت و پیگیری می‌شود.

پایش لحظه‌ای وضعیت شبکه برق استان کرمانشاه

حسینی ادامه داد: حتی دیسپاچینگ ملی نیز وضعیت شبکه استان‌ها را به‌صورت مداوم بررسی می‌کند و به همین دلیل وقوع خاموشی گسترده و بدون اطلاع در بازه زمانی طولانی، منطقی و قابل قبول نیست؛ مگر اینکه مشکل در محدوده محدود روشنایی معابر یا تجهیزات جانبی رخ داده باشد.

وی با اشاره به تأثیر استفاده غیرمجاز از برق و فعالیت ماینرها بر شبکه توزیع استان، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از مصرف برق به استخراج غیرمجاز رمزارز اختصاص دارد و این موضوع به حقوق عمومی مردم آسیب می‌زند؛ از این رو شهروندان می‌توانند موارد تخلف را از طریق سامانه ۱۲۱ یا شماره‌های اعلام‌شده به شرکت برق گزارش دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در پایان گفت: برای گزارش‌دهندگان مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز نیز پاداش در نظر گرفته شده و به‌ازای کشف هر دستگاه ماینر، مبلغ ۳ میلیون تومان به افراد اطلاع‌دهنده پرداخت می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند در کاهش فشار بر شبکه برق و جلوگیری از خاموشی‌ها مؤثر باشد.

انتهای خبر/