حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی ساداتی، امام جمعه شهرستان سرپلذهاب، در خطبههای های نماز جمعه شهرستان با اشاره به تحولات منطقهای و نقش جمهوری اسلامی ایران در معادلات امنیتی منطقه، اظهار داشت: دفاع از محور مقاومت در حقیقت دفاع از ایران، امنیت ملی و منافع راهبردی کشور است و امروز این واقعیت بیش از گذشته برای افکار عمومی روشن شده است.
وی با بیان اینکه دشمنان در تلاش بودند با ایجاد معادلات جدید، قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را تضعیف کنند، افزود: پاسخ قاطع نیروهای مسلح ایران موجب برهم خوردن محاسبات دشمن شد و نشان داد جمهوری اسلامی در برابر هرگونه تجاوز و نقض تعهدات، آمادگی کامل برای پاسخگویی دارد.
امام جمعه سرپلذهاب حضور بیش از ۱۰۳ شب متوالی مردم در اجتماعات مردمی را نشانه بصیرت، وحدت و پشتیبانی از آرمانهای انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این حضور مستمر در کنار اقتدار نیروهای مسلح، شکست راهبردی دشمن را رقم زده است.
ساداتی در بخش دیگری از سخنان خود با فرارسیدن ماه محرم، بر ضرورت برگزاری باشکوه و همراه با شعور و امنیت مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تأکید کرد و از هیئات مذهبی، بسیج و نیروهای انتظامی خواست برای برگزاری هرچه بهتر مراسمهای محرم همکاری لازم را داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به روز جهاد کشاورزی، بر اهمیت رعایت الگوی کشت، توسعه صنایع تبدیلی، پرداخت زکات محصولات کشاورزی و جلوگیری از سوزاندن بقایای مزارع تأکید کرد و خواستار بهرهگیری بهتر از ظرفیتهای کشاورزی شهرستان برای افزایش تولید و اشتغال شد.
امام جمعه سرپلذهاب در پایان با قدردانی از تلاش کشاورزان، نیروهای مسلح و مردم شهرستان، ابراز امیدواری کرد که با حفظ وحدت، همدلی و روحیه انقلابی، مسیر پیشرفت و عزت کشور با قدرت ادامه یابد.