بازی دراز 1404/نماینده ولی فقیه در کارگاه نینوا در مراسم یادواره شهدای پشت تنگ ذهاب گفت: امروز استکبار جهانی از ایران هسته ای نمی ترسد بلکه از ایران اسلامی می ترسند ،از انقلاب های که در منطقه به پیروی از نظام اسلامی ما رخ می دهد می ترسد .
یادواره 75 شهید والامقام پشت تنگ ذهاب با حضور خانواده های معظم شهدا،ایثارگران،جانبازان و جمعی ازبسیجیان در منطقه بزمیرآباد شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی سیدپور نماینده ولی فقیه در کارگاه نینوا در این مراسم گفت: شهدا مانند چراغ های درخشانی هستند که مسیر حق را به ما نشان می دهند. اگر ما همواره سیره وروش زندگی شهدا و راهی را که در پیش گرفتند فراموش نکنیم وبا برپایی چنین مراسماتی یادشان را همیشه گرامی وزنده نگه داریم بدون شک جامعه در مسیر درست گام خواهد برداشت و شاهد پیروزی های بسیاری در عرصه های مختلف خواهیم بود.
وی ادامه داد: اقتدار وسربلندی امروز ایران اسلامی مرهون خون شهدا و از خود گذشتگی های آنان است. در دوران جنگ تحمیلی شهدای ما که پدران وماردران ما بودند واز بطن خود مردم برخاستند با ایمانی خالص و فرمانبرداری از رهبر انقلاب برای دفاع از میهن و حفظ ارزش های نظام اسلامی راهی جبه های نبرد حق علیه باطل شدند و با یاری خداوند و شجاعت بی مانند خود پیروزگردیدند تا ما امروز را در آرامش وآسایش بگذرانیم.
ایشان در ادامه به توطئه های دشمنان بر علیه نظام اسلامی اشاره کرد وافزود: امروز استکبار جهانی از ایران هسته ای نمی ترسد بلکه از ایران اسلامی می ترسند ،از انقلاب های که در منطقه به پیروی از نظام اسلامی ما رخ می دهد می ترسد .
وی درهمین راستا افزود ملت شریف ودلاور ایران اسلامی به مانند همه شهدای ما که برای دفاع از حق به شهادت رسیدند واز حقوق خود دفاع کردند زره ای از حقوق حقه خود کوتاه نخواهند آمد وپیروزی هیئت دیپلماسی ما در چند روز گذشته خود گواه روشنی است.
در پایان این مراسم ازتعدادی از خانواده های شهدا پشت تنگ ذهاب با اهدا لوح و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
