نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان بهزیستی متولی خدمت رسانی به همه آحاد جامعه است و از این رو وظایف بسیار سنگینی بر عهده دارد.

ˈفتح الله حسینیˈ در بازدید از این اداره کل با اشاره به اینکه خدمت در بهزیستی اجر بسیاری دارد، افزود: اجر برخی از کارها را با مادیات نمی توان سنجید.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر خدمت رسانی بهتر به جامعه هدف بهزیستی که از سالمندان، معلولان، کودکان بی سرپرست، زنان سرپرست خانوار و افراد آسیب پذیر تشکیل می شوند، آمادگی خود برای هر گونه کمک به این افراد را اعلام کرد.
وی فرهنگ مردم استان کرمانشاه را فرهنگی براساس اعتقادات دینی و ارزش های اصیل دانست و اظهار کرد: برخی از آسیب ها که در سایر مناطق کشور وجود دارد در کرمانشاه کمتر دیده می شود.
حسینی در این بازدید با کارکنان این اداره کل دیدار و گفت و گو کرد و در جریان انجام امور و خدمت رسانی به افراد تحت پوشش از سوی بخش های مختلف قرار گرفت.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز در جریان این بازدید، گزارشی درباره پیشرفت پروژه های مسکن مددجویان و سایر خدمات ارایه شده بهزیستی به مددجویان تحت پوشش ارایه کرد