به گزارش بازی دراز۱۴۰۴: علی اشرف صفری در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: پس از به پایان رسیدن پروژه مهر که در فصل تابستان با هدف سازماندهی و ساماندهی نیروی انسانی و فضاهای آموزشی انجام شد، در شهریورماه نیز طرح شهید عجمیان برای زیباسازی و فضاسازی مدارس و آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس و حضور ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانشآموز در ۲۲۶ مدرسه اجرا شد.
وی با بیان اینکه صدور ابلاغ و سازماندهی نیروهای انسانی در مدارس انجام شده گفت: در روز چهارشنبه ۲۹ شهریورماه، جشن شکوفهها و حضور کلاس اولیها در کلیه مدارس به صورت نمادین در مدرسه زینبیه(س) با حضور مسئولین برگزار خواهد شد.
ایشان بیان کرد: روز اول مهر، مدارس بازگشایی خواهند شد و زنگ مقاومت و ایثار همزمان با هفته دفاع مقدس به صدا در خواهد آمد، و در همه مدارس از وجود یادگارانهشت سال دفاع مقدس برای شروع سال تحصیلی با بیان خاطرات بهره خواهیم برد.