سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.
آخرین مطالب
- ■بازدید میدانی بخشدار دشتذهاب از محل شکستگی خط انتقال آب روستای تپه دارابخان
- ■جمعآوری دکههای غیرمجاز و ساماندهی معابر در سرپلذهاب
- ■جلسه بررسی و رفع مشکل صدور سند املاک شهرک مشاغل به ریاست دادستان سرپلذهاب
- ■از قهرمانان ووشو دانشجویان کشور، محمدحسین عظیمیراد و محمدرسول عسکری، استقبال شد
- ■استقبال باشکوه از قهرمانان ووشو دانشجویان کشور در سرپلذهاب
- ■حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید
- ■مدرسه تلویزیونی در روزهای آلوده می آید
- ■راهکار آقای معاون وزیر برای رفع مشکلات نهاده دامی
- ■افراطیگری نتانیاهو صهیونیسم بینالملل را ذلیل کرد
- ■علت گرانی برنج در جنوب تهران پیدا شد
پربازدیدترین ها
- ■مراسم باشکوه میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد
- ■مراسم ویژه میلاد دخت پیامبر اسلام در حرم احمد ابن اسحاق (ره)
- ■جانشین فرمانده نزاجا: ۵۰ درصد از برنامه پیشبینیشده جلوتریم
- ■هوش مصنوعی در حوزه حقوقی جدی گرفته شود
- ■برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا و روز مادر
- ■فیلم شهرام مکری برندهٔ جایزهٔ اصلی جشنواره چینی شد
- ■موج شیوع آنفلوانزا ادامه دارد
- ■پلمپ ۱۸ واحد صنفی فاقد پروانه کسب در سرپلذهاب
- ■امیر دریادار سیاری: دشمن میکوشد سبک زندگی ما را تغییر دهد
- ■نامهنگاری مادر با پسرش از داخل قبر
- ■تقوا راه نجات از فتنهها و ولایت فقیه محور هدایت جامعه
- ■مراسم باشکوه میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد
- ■نور ولادت حضرت زهرا (س) در حرم احمد ابن اسحاق (ره)
- ■بهبود وضعیت معتادان اولویت مسئولان کرمانشاهی نیست
- ■نبود حامی مالی پایدار مهمترین چالش بوکس کرمانشاه
- ■رهبر انقلاب: کمبودهایی داریم اما کشور در حال پیشرفت است
- ■آیین برگزاری نماز جمعه سرپل ذهاب به روایت تصویر
- ■نور ولادت حضرت زهرا (س) در حرم احمد ابن اسحاق (ره)
- ■مراسم باشکوه میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد
- ■درصدد ایجاد ثبات مدیریتی در تکواندوی کرمانشاه هستیم
جشنواره غذاهای سالم در سرپل ذهاب برگزار شد
جشنواره غذاهای سالم، با پخت غذاهای محلی و سنتی ایرانی و محلی روز شنبه در بوستان نشاط و با حضور 30 نفر از زنان خانه دار شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.