سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.
آخرین مطالب
- ■ترامپ نفس آمریکاییها را بند آورده است
- ■فناوری هستهای، دشمن باغها را زمینگیر کرد
- ■«نخودچی و کشمش» خوراکی مظلوم ولی پرراز
- ■حداقل عیدی کارگران در سال ۱۴۰۵ محاسبه شد
- ■بنزین سه نرخی هفته آینده اجرا میشود
- ■دستور اژهای به سازمان بازرسی برای ورود فوقالعاده به موضوع ارز
- ■«کشور من آمریکا»؛ پافشاری معنادار مجری اینترنشنال
- ■سردار نائینی: فتنه ۸۸ و جنگ تحمیلی اخیر، هدف مشترک داشتند
- ■سامانه تیتک ردیابی کامل داروها را ممکن کرد
- ■سامانه تیتک ردیابی کامل داروها را ممکن کرد
پربازدیدترین ها
- ■معلولان ، الگویی از امید و موفقیت را به جامعه ارائه کردهاند.
- ■طرح تکریم از همسران شهیدان طهماسبی و قطرهای به مناسبت وفات حضرت ام البنین (س)
- ■آیین تجلیل از خانواده معظم شهداء و ایثارگران در شهرستان سرپل ذهاب
- ■برگزاری مراسم روز جهانی خاک در سرپلذهاب
- ■گروه جهادی شهید مولانیا سپاه سیدالشهدا تهران در خدمت مردم سرپلذهاب
- ■اعزام تیم پزشکی جهادی به سرپلذهاب
- ■مراسم سوگواری وفات حضرت امالبنین (سلاماللهعلیها)سرپلذهاب
- ■اعزام تیم پزشکی قرارگاه جهادی شهید مولانیا به روستای دولالیاس سرپل ذهاب
- ■آیین برگزاری نماز جمعه سرپل ذهاب به روایت تصویر
- ■چایخانه صلواتی حرم مطهر احمد بن اسحاق (ره) سرپلذهاب
- ■دعا سلاح مؤمنان و امنیت بزرگترین نعمت الهی است
- ■رزمایش بزرگ «الی بیتالمقدس ۱۶» در سرپلذهاب برگزار شد
- ■رزمایش بزرگ «الی بیتالمقدس ۱۶» در منطقه عمومی بازیدراز برگزار شد
- ■رزمایش الی بیت المقدس بسیجیان سرپلذهاب در منطقه عمومی بازی دراز / اعلام آمادگی گردانهای بیت المقدس برای دفاع از انقلاب (۳)
- ■رزمایش بزرگ گردانهای «الی بیتالمقدس» در سرپلذهاب(۴)
- ■تکریم مادران و همسران شهدا در جوار حرم مطهر احمد بن اسحاق (ره) سرپلذهاب
- ■رزمایش الی بیتالمقدس در سرپلذهاب(۲)
- ■آیین تکریم و معارفه مسئولان جهاد کشاورزی سرپلذهاب برگزار شد
- ■قهرمانی کونگفوکاران کرمانشاه در ترکیه
- ■رزمایش «الی بیتالمقدس ۱۶» در سرپلذهاب برگزار شد (۱)
جشنواره غذاهای سالم در سرپل ذهاب برگزار شد
جشنواره غذاهای سالم، با پخت غذاهای محلی و سنتی ایرانی و محلی روز شنبه در بوستان نشاط و با حضور 30 نفر از زنان خانه دار شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است.
وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد.
بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است.
در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.