نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگار ما از وضعیت قرمز کرونایی در شهرستان خبر داد و گفت: علارغم رعایت پروتکل های بهداشتی ، انجام واکسینه شدن در مقابل این ویروس منحوس جزء وظایف شرعی عموم مردم است که باید جدی گرفته شود.
وی ضمن دعوت از مردم جهت واکسیناسیون کرونا ،گفت: باید برای ریشه کنی هر چه سریعتر این بیماری علارغم تلاش صورت گرفته و استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری و ... ،مشارکت و همکاری با کادر بهداشت و درمان بعمل آوریم و تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز باشیم.
وی بیان کرد: در آینده طبق واکسیناسیون هوشمند ، خدمات در جامعه به کسانی تعلق میگیرد که واکسینه شدند لذا از مردم خواهش دارم هرچه سریعتر جهت واکسینه شدن به مراکز تجمیعی شهرستان مراجعه کنند.
وی در ادامه گفت: تعداد ۳۸هزار و ۶۳۷ دوز اول، و تعداد ۲۰هزار و ۴۴۷ دوز دوم واکسن کرونا در سرپلذهاب تزریق شده است.
وی در پایان گفت: مجموع جمعیت هدف در شهر ۵۵درصد و در روستا ۶۶ درصد واکسیناسیون شدند .