بازی دراز 1404/مراسم افطاری دانش آموزان ایتام تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) با حضور فرماندار و امام جمعه و جمعی از مسئولین در محل مصلای نماز جمعه شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد.
جبار پرنو رئیس کمیته امدادامام خمینی(ره) طی گزارشی از عملکرد این نهاد گفت: یک هفته قبل از ماه مبارک رمضان سبد کالا که با کمک های مردمی از سطح شهرستان جمع آوری شده بود در اختیار خانواده های محروم قرار گرفت.
پرنو گفت:در ماه رمضان امسال 6700 نفر اطعام شده اند و 3000 پرس غذای گرم توسط خیرین در اختیار مددجویان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه 35 میلیون تومان توسط یک نفر از خیرین استان کرمانشاه تقبل شده افزود:در طرح حامی یابی در شهرستان 25نفر و در تهران 170 نفر از مردم حمایت کرده اند.
پرنو گفت: از اول سال 93تا کنون نذورات، صدقات و زکات 620 میلیون تومان بوده است که در اختیار خانوارها قرار گرفته است و مستمری خانواده ها از مبلغ یک نفر53 هزار تومان به 100 هزار تومان افزایش داشته است.
وی در پایان گفت:سامانه حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) از اول مرداد در سراسر کشور استارت خواهد خورد و تمام خدمات به صورت آنلاین انجام می گیرد.

در ادامه امام جمعه شهرستان با تشکر از کمیته امدادامام خمینی (ره) و زحمات مسئولین این اداره گفت: خداوند انسان را خلق کرد تا از همه موجودات حتی فرشته ها بالاتر باشد به واسطه داشتن اختیار وعقل، و او را اشرف مخلقات قرار داد.
مجیدصفدری با اشاره به اینکه خداوند در وجود انسان پاکی، صداقت و فطرت را قرار داده گفت: فطرت پاک در وجود همه انسانها از روز تولد قرار داده شده است واین انسانها هستند که می توانند با شایستگی آن را پرورش داده و از آلودگی مصون بدارند.
وی درپایان افزود:انسان با استفاده از اختیار خدادی میتواند بهترین استاد و راهنما را برای زندگی خود انتخاب کند و راه درست زندگی را برگزیند.