بازی دراز 1404/نمایشگاه تجهیزات ایمنی، امدادی، دستاوردها و توانمندی های جمعیت هلال احمر شهرستان به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در شهرستان سرپل ذهاب برپا شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اظهار داشت: این نمایشگاه با شعار عزم ملی، تدابیر پیشگیرانه امید و ایمنی در بلایایی طبیعی بخشی از توانمندیها، تجهیزات و روند خدمات ارائه شده را برای بازدید عموم شهروندان در معرض دید قرار داد.
محمد مردانی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی شهروندان با اقدامات واحدهای امداد و نجات، جوانان و داوطلبان در حین بروز بلایای طبیعی و همچنین اطلاع رسانی و شناخت مقابله با حوادث و کاهش ناشی از آسیبهای بلایای طبیعی عنوان نمود.
وی در ادامه افزود: در این نمایشگاه تجهیزاتی از جمله دستگاه های نجات، آمبولانس، تجهیزات پزشکی، دستگاه زنده یاب، چادرهای امدادی، مولاژهای خاص عملیات احیای قلبی و ریوی، تجهیزات نجات در کوهستان، تجهیزات نجات در سیلاب، نمایشگاه فرهنگی واحد جوانان، شعارهای هلال احمرو صلیب سرخ و ایستگاه واحد سلامت واحد داوطلبان به نمایش گذاشته شده است.
مردانی خاطر نشان کرد: تست های خاص فشار خون، تست قند خون،جهت بازدید کنندگان انجام میگیرد و این نمایشگاه از تاریخ 19 مهر لغایت 25 مهر ماه در محل جمعیت هلال احمر شهرستان دایر می باشد.
وی در پایان افزود: همچنین در این نمایشگاه از محصولات نساجی هلال احمر (سهامی خاص) نمایندگی استان کرمانشاه اعم از چادر امدادی، چادر نیلوفری، چادر 6 و 8 نفره، پتوکوله پشتی، کیسه خواب، موکت، کیف کمکهای اولیه، قمقه پلاستیکی، نیم پوتین قهوه ای، کفش پیاده روی، چراغ پیشانی، بیلچه قاشق و چنگال به فروش می رسد.