فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب در حاشیه این مراسم بزرگ در گفتوگو با خبرنگار ما در این شهرستان اظهار داشت: هدف از برگزاری تجمع بزرگ بسیجیان در هفته بسیج، نمایش اقتدار و حضور پررنگ بسیجیان این شهرستان در صحنه بوده است.
سرهنگ قنبری در این همایش بزرگترین افتخار امروز بسیج و بسیجیان را پیروی از مکتب عاشورا دانست.
وی افزود: هدف از این اجتماع و مراسم عزاداری ادای احترام و اظهار ارادت بسیجیان نسبت به مقام شامخ شهدای کربلا است.
وی گفت: بسیج در همه میدان های سخت و دشوار انقلاب اسلامی حضور یافته و با الگو گیری از حماسه عظیم عاشورا پیروز و سرافراز از این میدان ها بیرون آمده است.
وی اظهار کرد: بسیج همواره در دفاع جانانه از حریم ولایت و کیان نظام مقدس اسلامی پیشگام بوده و خواهد بود.
وی فرهنگ بسیج را همان فرهنگ عاشورا دانست و افزود: بسیج با اسوه قرار دادن امام حسین (ع) برای خود و با الگوگیری از شعار حماسی هیهات من الذله آن امام همام (ع) هرگز سازش با دشمنان دین و قرآن را نمی پذیرد و سخت و مقاوم در برابر دشمنان ایستادگی می کند.
در این مراسم پس از سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان بسیجیان به سینه زنی و مرثیه خوانی پرداختند و در رثای امام حسین(ع) اشک ماتم ریختنددر ادامه بسیجیان با حضور در مصلای نماز جمعه نماز ظهر عاشورا را برپاداشتند