پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 198278 ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱

به بهانه هفته گرامیداشت عفاف وحجاب؛

ازتلاش فرهنگ غرب درترویج بدحجابی تا سفارش اسلام به حفظ گوهر درونی زن / وقتی حجاب همان نمود عفاف در نوع پوشش می شود

بازی دراز 1404 : عفاف و حجاب دو ارزش اخلاقی در جامعه بشری بویژه جوامع اسلامی به شمار می رود که دین اسلام درخصوص آن سفارشات بسیاری دارد ولی فرهنگ مبتذل غرب به دنبال ترویج بدحجابی در جوامع اسلامی است.

ازتلاش فرهنگ غرب درترویج بدحجابی تا سفارش اسلام به حفظ گوهر درونی زن / وقتی حجاب همان نمود عفاف در نوع پوشش می شود

به گزارش بازی دراز، حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بشری و بویژه جوامع اسلامی مطرح است و همواره این دو واژه در کنار هم به کار برده می‌شوند و در نگاه اول به نظر می‌آید هر دو به یک معنا باشند اما با جستجو در متون دینی و فرهنگنامه‌ها به نکته قابل توجهی می‌رسیم و آن تفاوت این دو واژه است.

 

حجاب ، در لغت به معنای مانع و پرده و پوشش آمده است و در این راستا حجاب، به معنای پوشش اسلامی بانوان، دارای دو بعد ایجابی و سلبی است. بعد ایجابی آن، وجوب پوشش بدن و بعد سلبی آن، حرام بودن خودنمایی به نامحرم است و این دو بعد باید در کنار یکدیگر باشند تا حجاب اسلامی محقق شود.

عفاف و حجاب دو ارزش  اخلاقی در جامعه بشری بویژه جوامع اسلامی است که همواره در کنار هم و گاه به جای هم به کار رفته‌ اند لذا با توجه به معانی ذکر شده، حجاب یک امر ظاهری و بیرونی است ، یعنی در حقیقت پوشش ظاهری افراد، بویژه زنان را حجاب می‌گویند.

 

 اما عفاف و حیا ، یک حالت درونی است که انسان را از گناه وحرام باز می‌دارد و آثار آن در گفتار و کردار انسان نمود پیدا می‌کند.

 

مسئله پوشش و حفظ عفاف خاص دنیای اسلام و حتی دنیای ادیان توحیدی نیست و براساس زمینه فطری، حتی جوامع اولیه و به دور از تمدن و مذهب هم آن را مورد توجه خود قرار داده اند و در همه جوامع و ملل به صورت های گوناگون، کم و بیش وجود داشته است، اما با آمدن اسلام این مسئله به عنوان یک حکم تکلیفی و ضروری برای زنان تعیین گردید.

ارج نهادن به مسئله عفاف و حجاب یکی از وظایف اصلی ما در جامعه است و عفاف و حجاب هر دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند و به نوعی یک فریضه دینی محسوب می‌شوند.

 

حجاب و پوشش دینی برای مردان و زنان است، هر دو این‌ها در امر پوشش عفاف و پاکدامنی وظایفی بر عهده دارند که باید آن را اجرایی و عملیاتی کنند و اگر بخواهیم حجاب و عفاف را در جامعه منکر شویم به نوعی یکی از دستورات خداوند متعال را نادیده گرفته‌ و همین امر سبب خروج انسان از دین می‌شود.

بی‌حجابی و بدحجابی از علائم و نشانه‌های فرهنگ غربی است که آن‌ها می‌خواهند از طریق فرافکنی و ایجاد راه‌های نفوذی به اهداف خود در جوامع اسلامی برسند.

 

غربیها می‌خواهند از طریق شبکه‌های تلویزیونی و اینترنتی به ترویج بدحجابی و بی‌حجابی در جامعه بپردازند لذا همه مردم و مسئولان در قبال این امر مسئول هستیم تا ریشه این فتنه را بخشکانیم.

با اندکی تدبر در آیات قرآن فلسفه حجاب را به گونه‌ای صریح می‌بینیم و می‌یابیم که احترام و حرمت زن، فلسفه حقیقی و یا یکی از فلسفه‌های حجاب است براستی اگر معرفت انسان به شریعت و تعالیم دینی بالا رفته و قرآن را که آئین‌نامه سعادت و کمال بشر است درک کند، به عظمت حجاب پی برده و می‌فهمد بدحجابی و بی‌حجابی ثمره عدم معرفت و شناخت حقیقی جایگاه زن در هستی است.

 

گفتنی است از 19 لغایت 25  تیرماه به عنوان هفته عفاف و حجاب نامگذاری شده است.

 

انتهای پیام / ق