به گزارش بازی دراز1404: امامجمعه سرپلذهاب حجت الاسلام سید محمد علی ساداتی در این مراسم ضمن تسلیت ایام محرم اظهار داشت: هیچ وقت راه امام حسین (ع) فراموش نخواهد شد و هیچکس نمیتواند مهر و محبت اهل بیت (ع) به خصوص امام حسین (ع) را از دلهای آزادگان و آزادیخواهان و مسلمانان جهان بگیرد و هرکس در این مسیر بخواهد حرکتی انجام دهد، هیچگاه به خواستهاش نخواهد رسید.
وی افزود:امام حسین (ع) برای حاکمیت توحید قیام کرد تا توحید را به جامعه بشریت برگرداند. راه امام حسین (ع)توحید و خداپرستی است،.
وی عنوان کرد: امروز دشمن درصدد است با دسیسه های دیگری راه امام حسین (ع) فراموش شود، اما راه مبارزه با تحریف تبیین قیام امام حسین است.
وی اشاره کرد: در سوره نحل، آیه ۴۴، خداوند به پیغمبر فرمود که قرآن را بر تو فرستادم که برای مردم راهنما باشی و آنها را هدایت کنید و دین و زنده داشتن آن را بیان کنید.
ایشان تصریح کرد: باید تلاش کنیم امر به معروف و نهی از منکر زنده بماند، امت جَدش رسول خدا دارای سعادت دنیوی و اخروی باشند، راه مبارزه با ظلم زنده بماند، شعار هیهات من الذله زنده بماند.
ایشان بیان کرد: انقلاب و مردم و فرهنگ ما برگرفته از قیام عاشورا امام حسین (ع) است و امید است آن را حفظ کنیم و راه نورانی و تعالی را ادامه دهیم.
وی در پایان تأکید کرد: اگر پدران و مادران می خواهند در اوقات آخرالزمان فرزندانشان با فکر و ایمان و دین سالم پرورش یابند و بمانند ، راهش این است آنان را در خیمه امام حسین (ع) بزرگ کنند ، در مکتب خانه حضرت زهرا تربیت کند، و با محبت رسول الله و قرآن پرورش دهند.