پربازدیدترین ها

کد خبر: 237035 ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵

پدر شهیدان «پسندی» به فرزندان شهیدش پیوست

بازی دراز 1404:«حاج عبدالرحمن پسندی» پدر شهیدان والامقام «امیر و حیدر پسندی» از استان کرمانشاه پس از سالها تحمل دوری و فراق فرزندانش آسمانی شد.

پدر شهیدان «پسندی» به فرزندان شهیدش پیوست

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد» و به نقل از خبرگزاری تسنیم، «حاج عبدالرحمن پسندی» پدر شهیدان والامقام «امیر و حیدر پسندی» از استان کرمانشاه پس از سال‌ها تحمل دوری و فراق فرزندانش آسمانی شد.

گفتنی است؛ شهیدان گرانقدر امیر پسندی کارمند بانک سپه در تاریخ ۲۸ مهرماه سال ۱۳۸۶ در شهرستان جوانرود و حیدر پسندی در تاریخ هفتم خردادماه سال ۱۳۶۷ در بانی میران در درگیری با دشمنان قسم خورده نظام اسلامی به فیض عظمای شهادت نایل آمدند.

پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت پدر شهیدان «پسندی»

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و استاندار در پیام مشترکی درگذشت مرحوم «حاج عبدالرحمن پسندی» پدر بزرگوار دو شهید والامقام را تسلیت گفتند.

پیام حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری و محمدطیب صحرایی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهیدان والامقام «پسندی»
عروج پدری دلسوز و مجاهدپرور «حاج عبدالرحمن پسندی» از نمونه‌های بارز صبر و ایثار و پدر شهیدان معظم «امیر و حیدر پسندی» موجب تألم و تأثر فراوان گردید.
بی‌شک همت و تلاش آن پدر عزیز و ایثارگر در تربیت فرزندانی مومن، انقلابی و ولایتمدار که با مجاهدت کم نظیر خویش پرچم جهاد و شهادت را در صراط مستقیم الهی و در دفاع از انقلاب و میهن اسلامی به اهتزاز در آوردند برای همیشه ماندگار خواهد بود.
اینجانبان ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم شهیدان والامقام «پسندی» و مردم گرانقدر استان، از درگاه ایزد منان برای آن مرحوم مغفور علو درجات عالی و برای بازماندگان اجر و پاداش الهی را مسألت می‌نمائیم.
حبیب‌الله غفوری
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه
محمد طیب صحرایی
استاندار کرمانشاه