پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 237362 ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب:

برنامه های دهه دوم فاطمیه در شهرستان تشریح کرد

بازی دراز 1404:رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب برنامه های دهه دوم فاطمیه در شهرستان تشریح کرد.

برنامه های دهه دوم فاطمیه در شهرستان تشریح کرد

حجت الاسلام حسن دوستیان در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تسلیت ایام فاطمیه به تشریح برنامه‌های دهه دوم در شهرستان پرداخت و گفت: مراسم عزاداری و سوگواری دهه دوم فاطمیه در  شهرستان سرپل ذهاب با حضور امام جمعه شهرستان، مسئولین و جمعی از مردم مومن و ولایت مدار محبان اهل بیت(ع) برگزار می شود.      

وی افزود: از تاریخ بیست دوم تا بیست و چهارم ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء در جوار مطهر حرم احمدابن اسحاق(ره) برنامه سخنرانی  و مداحی و عزاداری و روضه خوانی در سوگ شهادت حضرت زهرا(س) برگزار خواهد شد.  

وی همچنین گفت: در روزهای مشخص شده، مراسم سوگواری بی بی دوعالم حضرت فاطمه الزهرا (س) ویژه بانوان در حرم احمدابن اسحاق(ره) برگزار خواهد شد.

ایشان بیان کرد: روزهای یکشنبه و دوشنبه مصادف با روزهای ۲۶ و ۲۷ آذرماه، مراسم عزاداری در مسجد جامع، مسجد حضرت ابوالفضل العباس(ع) با حضور آحاد مختلف مردم مومن این‌شهرستان برگزار می شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیز گفت: همچنین همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اجتماع بزرگ فاطمیون از مسجد جامع تا جوار بقعه احمد ابن اسحاق (ره) شهرستان سرپل ذهاب برگزار خواهد شد. در این مراسم مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با مدیحه خوانی و نوحه سرایی به ذکر مصیبت شهادت بانوی دو عالم و سوگواران به عزاداری و سینه زنی خواهند پرداخت.

شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.