حجتالاسلام عسکری در این مراسم ضمن تسلیت شهادت بیبی دوعالم حضرت فاطمه الزهرا(ع) به تشریح ابعاد مختلف شخصیت این بانوی بزرگوار پرداخت و گفت: برخی از ویژگیهای بارز اخلاقی و انسانی حضرت فاطمه(س) پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و امکاناتی ناچیز، در عین امکان بهرهمندی از بالاترین امکانات،انفاق و ایثار فراوان در اشیای موردعلاقه و نیاز خویش،عبادت خالصانه و نیایش به درگاه باریتعالی،تبلور حیا و عفت،الگوی کامل پوشش و حجاب اسلامی،علم و دانش گسترده سیده زنان عالم که گوشهای از آن آگاهی بر محتوای کتاب شریف مصحف فاطمه است و مبارزات سیاسی و اجتماعی ایشان -عد از رحلت پیامبر (ص)-در پاسداری از مقام ولایت حضرت علی(ع) میتوان نام بُرد.
وی افزود: یکی دیگر از ابعاد کرامتی حضرت زهرا(س) عبادات آن حضرت است. عبادت فاطمه ازلحاظ کمیت، تا بدان حد گسترده است که در لحظهلحظه زندگی او حضور و ظهور دارد. رفتار او، گفتار او، نگاه او، تلاش او، نفس کشیدن او در هرلحظه شب و روز، عبادت بود. امام حسن مجتبی(ع) دراینباره میفرماید: «مادرم فاطمه(س) را دیدم که در شب جمعه از بستر خویش جدا شد تا طلوع خورشید مشغول عبادت، و راز و نیاز با پروردگار بود و لحظهاى از رکوع و سجود دست برنمیداشت.
ایشان تأکید کرد: جلوههایی بسیار زیبا و دیدنی از رفتار و گفتار فاطمه زهرا(س) در عرصه حجاب و عفاف آمده است که میباید سرمشق دختران وزنان ما در زندگی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: حضرت زهرا(س) در مقابل بدعت و تحریف اسلام، آرام ننشست، بلکه برخاست، جوشید و خروشید، افشاگری نمود و روشنگری کرد؛ چراکه با الهام الهی و تحدی جبرئیل از آینده خبر داشت و میدانست این روشنگریها، عاقبت دلهای لایقی خواهد یافت و نقش بینظیری را در به ثمررسانی امامت و محقق سازی هدف خلقت ایفا خواهد نمود.
گفتنی است در این مراسم مداحان اهلبیت عصمت و طهارت (علیهمالسلام) با ذکر مصائب امابیها حضرت فاطمه زهرا(س) به عزاداری و سوگواری پرداختند.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.