پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 241904 ۰۶:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۹

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج:

مزار شهدای حرم مطهر احمدبن اسحاق(ره) در سرپل‌ذهاب غباروبی و عطرافشانی شد

بازی دراز 1404:به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مزار شهدای حرم مطهر احمدبن اسحاق(ره) شهرستان سرپل‌ذهاب با حضور امام جمعه، فرماندار،مسئولین ادارات و خانواده معظم شهدا ایثارگران بسیجیان نیروهای نظامی و انتظامی غباروبی و عطرافشانی شد.

مزار شهدای حرم مطهر احمدبن اسحاق(ره) در سرپل‌ذهاب غباروبی و عطرافشانی شد

 حجت الاسلام شیروانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: ما به شهدا مدیون هستیم، امانتی که از انقلاب وارزش‌ها و آرمان‌ها برای کشور برجای گذاشتند،حاصل خون ریخته و جان فداکردن شهداست.

وی تآکید کرد: راه شهدا همچون کتاب راهنمایی است که اگر از آن پیروی کنیم قطعا بر دشمن پیروز خواهیم شد و اهداف دشمن خنثی خواهیم کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب نیز هدف از غباروبی و عطرافشانی مزار شهدا، تجدید بیعت با شهدا برای خدمت هر چه بهتر به کشور و تقویت قوای روح و پاسداشت خون ابن عزیزان عنوان کرد.

ایشان اظهار داشت: شهدا با نثار جان خود نگذاشتند دشمنان هشت سال جنگ تحمیلی وجبی از این خاک پاک میهن خدشه دار کنند، لذا هنوز این جان نثاری در تمام مرزها وجود دارد و با تقدیم شهدا ، ایران سربلندتر شده است.

وی در پایان افزود: تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان مهمترین وظیفه تک تک مسئولان و آحاد ملت ایران است و همه ما به واسطه خون شهدا و ایثارگری رزمندگان است که از نعمت آرامش و امنیت در جامعه برخورداریم و در دنیا به اقتدار رسیدیم.

در این مراسم با غبارروبی و عطرافشانی مزار شهداء و قرائت فاتحه، با تقدیم گل و ادای احترام به روح بلند و ملکوتی شهدا، بار دیگر با آرمان‌های والای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

سرپل‌ذهاب در غرب كرمانشاه با بيش از ۹۰ هزار نفر جمعيت در دوران هشت سال دفاع مقدس ۸۵۰ شهيد، 163 آزاده و 840 جانباز تقديم انقلاب اسلامي كرده است.