پربازدیدترین ها

کد خبر: 242252 ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰

در جهت رسیدگی به مطالبات مردم:

مشكلات حوزه آرد و نان سرپل‌ذهاب مورد بررسی قرار گرفت

بازی دراز 1404:در جهت رسیدگی به مطالبات مردم و بالابردن کیفیت نان و فعالیت خبازی‌های سطح شهر سرپل‌ذهاب ، با حضور مسئولین این شهرستان مشكلات حوزه آرد و نان سرپل‌ذهاب مورد بررسی قرار گرفت.

مشكلات حوزه آرد و نان سرپل‌ذهاب مورد بررسی قرار گرفت

معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرمانداری سرپل‌ذهاب در جلسه بررسی مشکلات آرد و نان این شهرستان كه با حضور رئیس اداره غله ، رئیس اتحادیه خبازان ، نماینده جهاد کشاورزی و روئسای کارخانه آرد شیاکوه و کارخانه آرد قصرشیرین برگزار شد بر ضرورت رسیدگی و رفع مشكلات و معضلات این حوزه تأكید كرد.

وی به نارضایتی شهروندان از پخت نان خبازی‌های سطح شهرستان اشاره کرد که رسیدگی به مطالبات به حق مردم باید در اولویت کار ما مسئولین قرار گیرد و برای بالابردن کیفیت نان پیگیری‌های لازم انجام شود.

ایشان در این جلسه به علل و عوامل کیفیت نان در شهرستان اشاره کرد و علارغم اینکه موارد لازم بررسی گردید، مصوباتی در این خصوص ارائه شد.

وی در پایان تأکید کرد: کارخانه های تولید آرد شیاکوه و قصرشیرین کیفیت آرد را بالا ببرند و نانوایی سطح شهرستان نیز از این دو شرکت بصورت مصوبه ای خرید کنند که قطعا کمک شایانی به کیفیت نان در شهرستان می‌شود.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه با حضور معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرمانداری سرپل‌ذهاب و جمعی دیگر از مسئولین و اعضای این کارگروه، از سطح نانوایی های سطح شهر بازدید بعمل آوردند و نقاط ضعف مورد بررسی قرار دادند و در این جهت برنامه ریزی‌های لازم انجام شد.

شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.