پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 244170 ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴

مدیرعامل شرکت برق کرمانشاه: کنتور هوشمند برای مشترکان بدمصرف نصب می‌شود

بازی دراز 1404: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه، هوشمندسازی شبکه توزیع برق با نصب کنتور هوشمند برای مشترکان بد مصرف را از اقدام‌های مهم این شرکت در راستای پیک‌زدایی عنوان کرد و گفت: در گام نخست، برای مشترکان بد مصرف که مصرفی بین ۲.۵ تا چهار برابر الگوی مجاز دارند، برنامه نصب کنتور هوشمند اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق کرمانشاه: کنتور هوشمند برای مشترکان بدمصرف نصب می‌شود

عبدالرضا علیرضاپوری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: تاکنون ۱۱ هزار مشترک بد مصرف در استان شناسایی شده و از این تعداد برای حدود چهار هزار مشترک کنتور هوشمند نصب شده و قبض‌های کوتاه‌مدت در راستای کنترل مصرف آنها صادر می شود.

وی همچنین گفت: بر روی ۹۷ درصد چاه‌های کشاورزی کنتور هوشمند نصب است و مدیریت بار مصرف آنها به‌صورت برخط اعمال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در ادامه از برنامه جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز در سطح استان خبر داد و افزود: بیش از هفت هزار مشترک غیرمجاز در استان شناسایی‌شده که تاکنون حدود چهار هزار و ۵۰۰ مورد از آنها را جمع‌آوری کرده‌ایم.

علیرضاپوری همچنین به اجرای برنامه بهسازی روشنایی معابر عمومی طرح جایگزینی چراغ‌های ۲۵۰ واتی با چراغ‌های LED اشاره کرد و گفت: در قالب قراردادی چندجانبه، قرار است طی ۲ سال تمام چراغ‌های پرمصرف با نمونه‌های LED جایگزین شوند که حدود ۱۲ مگاوات پیک‌زدایی برای استان به همراه خواهد داشت.

وی افزود: این طرح افزون بر صرفه‌جویی در انرژی، به بهبود کیفیت روشنایی و حفاظت از محیط‌زیست نیز کمک می‌کند؛ زیرا چراغ‌های قدیمی حاوی مواد خطرناک مانند جیوه و سدیم بوده و باید به‌صورت اصولی امحاء شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه همچنین در راستای جلوگیری از هدررفت انرژی گفت: در سال جاری تاکنون ۲۵۰ کیلومتر کابل خودنگهدار شهری نصب شده و بر اساس برنامه‌ریزی، این عدد تا پایان سال به بیش از ۴۰۰ کیلومتر خواهد رسید.

استان کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد آنها یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند.

استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.