آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 244292 ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸

بیش از ۴۸ هزار کرمانشاهی امسال خون اهدا کرده‌اند

بازی دراز 1404: مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۵۰ هزار نفر برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد، حدود ۴۸ هزار نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

بیش از ۴۸ هزار کرمانشاهی امسال خون اهدا کرده‌اند

مریم میرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سهم زنان اهداکننده در استان حدود هفت درصد است.

مدیرکل انتقال خون کرمانشاه، با اشاره به وضعیت مطلوب ذخایر خون در تمامی گروه‌های خونی، بر لزوم افزایش ذخایر در آستانه فصل سرما و ماه رمضان تاکید کرد.

میرزاده از تمام افراد واجد شرایط خواست تا در صورت امکان، برای حفظ ذخایر خون به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از اهداکنندگان خواست هنگام مراجعه، کارت ملی خود را به همراه داشته باشند تا فرآیند پذیرش و اهدای خون با سهولت بیشتری انجام شود.

به گزارش ایرنا، سازمان انتقال خون، وظیفه تهیه و توزیع خون را به عهده دارد و دارای فرایندهای پیچیده است که از استانداردهای سخت و به روز در دنیا تبعیت می‌کند تا خون سالم مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی را فراهم آورد.

براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، ایران در بین کشورهای منطقه مدیترانه شرقی به عنوان مرجع منطقه در حوزه فعالیت‌های اهدای خون قرار دارد.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.