پربازدیدترین ها

سرویس: باشهدا کد خبر: 245923 ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

تأکید بر تکریم ایثارگران و رفع مشکلات خانواده‌های شهدا در قصرشیرین؛ مسئولان پای مطالبات جامعه ایثارگری

در دیدار و نشست صمیمی رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران شهرستان قصرشیرین، بر ضرورت رسیدگی به مطالبات جامعه ایثارگری، رفع مشکلات درمانی، مسکن، اشتغال و خدمات رفاهی این قشر ارزشمند تأکید شد.

تأکید بر تکریم ایثارگران و رفع مشکلات خانواده‌های شهدا در قصرشیرین؛ مسئولان پای مطالبات جامعه ایثارگری

 

نشست صمیمی فتح‌الله حسینی رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران شهرستان قصرشیرین با حضور مدیران استانی برگزار شد.

در این نشست، فتح‌الله حسینی با تبریک عید سعید غدیر خم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای جنگ ۱۲ روزه و شهدای شهرستان قصرشیرین، خانواده‌های شهدا را سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: هر آنچه امروز کشور در حوزه امنیت، اقتدار و عزت دارد، حاصل جانفشانی شهدا، ایثارگران و صبر و استقامت خانواده‌های آنان است.

وی با بیان اینکه خدمت به خانواده‌های شهدا یک وظیفه شرعی، قانونی و اخلاقی است، افزود: مسئولان باید به صورت مستمر در میان خانواده‌های شهدا حضور داشته باشند و مشکلات آنان را از نزدیک پیگیری کنند.

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایثارگران گفت: در زمینه درمان، تأمین دارو، کمیسیون‌های پزشکی، تسهیلات و خدمات رفاهی اقدامات مهمی انجام شده و مجلس شورای اسلامی با جدیت پیگیر رفع دغدغه‌های جامعه ایثارگری است.

حسینی با اشاره به اختصاص اعتبارات ویژه برای حوزه درمان ایثارگران، تأکید کرد: نباید جانبازان و خانواده‌های شهدا در تأمین دارو و خدمات درمانی با مشکل مواجه شوند و این موضوع با جدیت در سطح ملی پیگیری می‌شود.

وی همچنین به موضوع خودرو جانبازان، تسهیلات مسکن و تعیین تکلیف پرونده‌های جانبازان اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری دولت، بنیاد شهید و دستگاه‌های اجرایی، بخش مهمی از مطالبات جامعه ایثارگری در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق شود.

در ادامه این نشست، محمد بهرامی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با قدردانی از پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ولی‌نعمتان نظام هستند و هیچ خدمتی بدون دعای خیر این عزیزان به سرانجام نخواهد رسید.

وی با اشاره به برگزاری کمیسیون‌های پزشکی ویژه جانبازان در استان افزود: طی ماه‌های اخیر صدها پرونده ایثارگری مورد بررسی قرار گرفته و برای تعداد زیادی از جانبازان افزایش درصد جانبازی و تعیین تکلیف پرونده‌ها انجام شده است.

بهرامی همچنین خواستار افزایش تعداد کمیسیون‌های پزشکی، تسریع در پرداخت کمک‌معیشت، توسعه خدمات حمایتی و تأمین تسهیلات بیشتر برای جامعه ایثارگری شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تأکید کرد: بنیاد شهید با تمام ظرفیت در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران گام برمی‌دارد و رفع مشکلات این عزیزان را اولویت اصلی خود می‌داند.

در بخش دیگری از این نشست، رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز با تأکید بر ضرورت خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: تکریم خانواده‌های شهدا وظیفه همه مدیران و مسئولان است و مجموعه راه و شهرسازی آمادگی دارد در حوزه مأموریت‌های خود برای رفع مشکلات این عزیزان همکاری و مساعدت لازم را انجام دهد.

وی با تقدیر از پیگیری‌های مستمر دکتر فتح‌الله حسینی در حمایت از خانواده‌های شهدا و ایثارگران افزود: هر اقدامی که در حوزه راه و شهرسازی برای کمک به خانواده‌های معظم شهدا امکان‌پذیر باشد، با جدیت دنبال خواهد شد.

در پایان این نشست، خانواده‌های شهدا و ایثارگران نیز مسائل، مطالبات و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند و مسئولان حاضر بر پیگیری و رفع مشکلات آنان تأکید کردند.

این دیدار در فضایی صمیمی و با هدف تکریم خانواده‌های معظم شهدا و بررسی راهکارهای رفع مشکلات جامعه ایثارگری برگزار شد.