آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 246194 ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

اعزام ۱۰۰ بسیجی سرپل‌ذهابی به تهران برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج سرپل‌ذهاب گفت: ۱۰۰ نفر از بسیجیان این شهرستان روز ۱۴ تیرماه برای شرکت در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب به تهران اعزام می‌شوند.

اعزام ۱۰۰ بسیجی سرپل‌ذهابی به تهران برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب



سرهنگ مجتبی کاکایی اظهار کرد : ۱۰۰ نفر از بسیجیان شهرستان سرپل‌ذهاب در روز ۱۴ تیرماه به‌منظور شرکت در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، به تهران اعزام خواهند شد.

وی افزود: این اعزام در راستای ادای دین به آرمان‌های انقلاب اسلامی، تجدید بیعت با مسیر شهدا و حضور در مراسمی انجام می‌شود که نماد وحدت، وفاداری و پایبندی مردم به ارزش‌های انقلاب است.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج سرپل‌ذهاب بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای اعزام این تعداد از بسیجیان انجام شده و هماهنگی‌های مورد نیاز با دستگاه‌های مرتبط برای اجرای مطلوب این برنامه صورت گرفته است.

سرهنگ کاکایی ادامه داد: بسیجیان سرپل‌ذهاب همواره در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی حضوری فعال، آگاهانه و اثرگذار داشته‌اند و در این آیین نیز با روحیه انقلابی و ولایی حضور خواهند یافت.

وی گفت: مردم شهرستان سرپل‌ذهاب به‌ویژه بسیجیان، همواره ارادت و دلبستگی خود را به آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب اسلامی نشان داده‌اند و این حضور نیز در امتداد همین مسیر معنا پیدا می‌کند.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج سرپل‌ذهاب اضافه کرد: تمهیدات لازم برای اعزام، پشتیبانی و بازگشت این افراد پیش‌بینی شده و تلاش می‌شود این برنامه در نهایت نظم و هماهنگی انجام شود.

سرهنگ کاکایی تأکید کرد: حضور بسیجیان در این آیین، جلوه‌ای از بصیرت، وفاداری و آمادگی همیشگی آنان برای پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.