بازی دراز 1404/به شکرانه ی عید بزرگ بندگی و اطاعت ، مومنان سرپل ذهابی نماز عید قربان را در مصلی نماز جمعه بر گزار کردند.
در روز بندگی و اطاعت ، جمع کثیری از مومنان و عاشقان درگاه احدیت در مصلی نماز جمعه شهرستان سرپل ذهاب جمع شدند و به شکرانه این روز بزرگ نماز عید را به جا آوردند.
حجت الاسلام و المسلمین مجید صفدری امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در خطبه ی اول نمازگزاران را به دوری از گناه و رعایت تقوای الهی دعوت کرد و با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) تقوای الهی را آرزوی جویا و رسیدن به حق دانست و ادامه داد : باید از طریق تقوای الهی به حق رسید.
وی در ادامه به فانی و زود گذر بودن لذتهای دنیا اشاره کرد و گفت : فراخی و گشایش زندگی در دنیا با بلا گره خورده است و شادمانی آن آمیخته به اندوه است.
صفدری در خطبه ی دوم مومنان را به رعایت حلال و حرام الهی سفارش کرد و عید بزرگ قربان ، عید بندگی و لقاء الله را تبریک گفت و افزود : عید قربان روزی است که ابراهیم با قربانی کردن اسماعیل نشان داد در راه خدا و برای رسیدن رضایت الهی و انجام فرمان خداوند از هرچه که دارد می گذرد.
وی در همین راستا افزود : ابراهیم در آن روز از خود هیچ لغزشی را نشان داد و امر خداوند را اطاعت کرد، لذا خداوند در مقابل او را الگوی بشریت و اطاعت از حق قرار داد.
وی به دهه امامت و ولایت اشاره داشت و گفت : فاصله ی این دهه از عید قربان تا غدیر است ،و عید قربان بعد از روز عرفه و با اقامه نماز عید شروع می شود، امیدوارم خداوند هر آنچه را که خیر است به بندگانش عطاء بفرماید.
وی مناسبت ها را یاد آور اموری دانست که انسان انجام می دهد و افزود : اگر انسان از روی جهل عملی را انجام دهد باید دیگران بر اساس وظیفه ایی که دارند به او تذکر دهند و از اعمال ناپسند اعلام انزجار و تنفر کنند و در مقابل اعمال نیک و آداب شایسته را انجام دهند.
صفدری افزود : اگر انسان در برابر کارهای جاهلانه بی تفاوت باشد و عکس العمل نشان ندهد و در برابر خوبی هر کسی کاری نکند به خطاء می رود و از کارهای جاهلانه حمایت کند و در مقابل کارهای خوب بایستد خطای او بزرگتر است.درس تمام انبیاء الهی در طول تاریخ دوری و مقابله با کارهای ناشایست و تشویق به انجام کارهای مناسب و مفید بود.
ایشان در ادامه جهل ، تکبر و عدم بصیرت را ویِژگی های انحراف ابلیس دانست و ادامه داد : شیطان نه برای خداوند بلکه به خاطر عزت خود عبادت می کرد و با این عمل می خواست جایگاه خود را بالا ببرد. بصیرت و اخلاص حقیقی در عبادت ملاکهای صحیح تشخیص انسانیت است و کسانی که ادعای خوبی آنها بیشتر است ، بیشتر از همه در معرض امتحان الهی و خطر قرار می گیرند.
