سرهنگ مسعود قنبری فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار ما از ورود اولین کاروان راهیان نور به شهرستان خبر داد و اظهار داشت : امسال پیش بینی شده است به منظور شرکت در مراسم یادواره شهدای عملیات غرور آفرین بازی دراز و صعود سراسری به این ارتفاعات بالغ بر 15 هزار نفر از عاشقان شهدا وارد شهرستان مظلومان فاتح می شوند.
وی در ادامه افزود : به همین مناسب عصر امروز بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور پرشکوه کاروانیان راهیان نور ، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و شهروندان مهمان نواز سرپل ذهاب یادواره شهدای بازی دراز در کنار بقعه مطهر احمد ابن اسحاق قمی (ره) برگزار خواهد شد.
قنبری از آمادگی کامل شهرستان برای استقبال از مهمانان شهدا خبر داد و گفت : طی برنامه ریزی های انجام گرفته تمام تمهیدات لازم برای استقبال از کاروانهای راهیان نور اندیشیده شده است ، و به منظور اسکان این زائران 31 مکان تجهیز و آماده خدمات دهی به کاروانیان می باشند.
عملیات غرور آفرین بازی دراز در اردیبهشت ماه 1360 از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد و در هشت روز عملیات دلاورانه، ارتفاعات بازی دراز از چنگال متجاوزان رژیم بعثی خارج و دشمن با تحمل هزاران کشته و صدها اسیر و انهدام تانک ها و تجهیزات نظامی مجبور به عقب نشینی شد.