به گزارش بازی دراز، دکتر جواد فاطمی راد در گفتگو با خبرنگار ما ضمن توجه به اجر معنوی روزه داری در ماه مبارک رمضان اظهارداشت: هدف ما از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی آن، بهره بردن از منافع جسمانی وروانی این ماه مبارک است.

وی درادامه افزود: با توجه به اینکه امسال ماه رمضان به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم وطولانی تابستان دارای حساسیت وتحمل بیشتری است لذا با یک برنامه تغذیه ای صحیح درهنگام افطار وسحر می توانیم بدون هیچگونه مشکلی از مزایای آن بهره ببریم وبه مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشویم.
دکتر فاطمی اذعان داشت: رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای درافطار وسحر می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی وتسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند زیرا یک فرد بیمار به درستی نمی تواند از برکات ماه رمضان فیض ببرد.
وی با اشاره به رژیم غذایی در موقع افطار و سحر تصریح کرد: برای اینکه هنگام روزه داری کمتر تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو،بادمجان،سوسیس وکالباس، سس مایونز وسیر وپیاز وهمچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود ، پرهیز کنید.
دکتر فاطمی درادامه تصریح کرد: بهتر است زمان صرف شام را نسبت به اوقات عادی، يكی، دو ساعت تغيير داده و به تاخير بيندازيد تا سيستم گوارشی بتواند وظيفه خود را به درستی انجام دهد و در كنار شام نیز بهتر است ماست، سالاد و سبزی خوردن را قرار دهيد تا نيازهای بدن برآورده شود.
وی همچنین به مصرف زياد لبنيات تأکید داشت و افزود: در زمانی كه آب كافی به بدن نمیرسد باعث ايجاد سنگ در كليه و مجاری ادراری میشود پس بهتر است اندازه را رعايت و همچنین مواد غذايی اسيدی مانند ترشی را نیزكمتر مصرف كنيد تا به معدهتان آسيب نرسد.
به خاطر داشته باشد که رعايت صحيح نكات سلامت در اين ايام نه تنها به بدن شما آسيب نمیرساند بلكه باعث دفع سموم و سوختن چربیهای اضافی بدن شده و فرد روزهدار را در پايان ماه مبارك رمضان در شرايطی بهتر از قبل قرار میدهد.

انتهای پیام / ق