پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 188040 ۰۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲

معاون فرماندارشهرستان سرپلذهاب خبرداد:

آمادگی مراکز درمانی شهرستان برای مقابله با بیماری آنفولانزای خوکی

بازی دراز 1404 : معاون فرماندارشهرستان سرپلذهاب ازآمادگی مراکز درمانی شهرستان برای مقابله با بیماری شیوع پیداکرده آنفلوآنزای خوکی خبرداد.

آمادگی مراکز درمانی شهرستان برای مقابله با بیماری آنفولانزای خوکی

به گزارش بازی دراز، اردشیر حیدری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: طی بررسیهای لازم و هماهنگی با سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب به تمامی ارگانها و نهادهای دولتی با ارسال گزارش و نامه کتبی به آنها در خصوص بیماری آنفولانزای خوکی هشدارهای لازم را اعلام شده است.

وی درادامه افزود:دستگاه ایزوله تنفسی در بیمارستان محیا شده و بصورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی امی باشد همچنین کشیک مداوم بصورت شبانه روزی در تمامی مراکز بهداشتی از جمله بیمارستان فعال می باشند تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوکی بلافاصله تمهیدات لازم صورت پذیرد واطلاع رسانی لازم انجام گیرد.

حیدری اذعان کرد: تمامی مراکز درمانی در روستا ها نیز فعال می باشند واتاق ویژه و مجزایی در بیمارستان جهت مشاهده هر فرد بیمارو مشکوک به آنفولانزای خوکی مهیا گردیده است.

وی درادامه خاطرنشان شد:جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای خوکی رایزنی های لازم برای دریافت واکسن پیشگیری از این بیماری با استان هماهنگی شده است.

معاون فرماندارشهرستان سرپل ذهاب اظهارداشت: درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک ، بلافاصله با نمونه برداری از فرد بیمار،آزمایشات لازم صورت خواهد پذیرفت.

حیدری گفت: با توجه به اینکه ریشه این بیماری خوکی می باشد هیچ گونه موارد مشکوکی از جانب دامپزشکی های سطح شهرستان گزارش نشده است.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به پیشرفتهای علمی و درمانی با اطلاع رسانی دقیق به مردم در جهت راههای انتقال و درمان این بیماری می توان از میزان استرس و اضطراب موجود در بین شهروندان جلوگیری نمود.

 

انتهای پیام / ق