به گزارش بازی دراز، محمد حسین قیطاسی درگفتگو با خبرنگار ما گفت: امسال برای پذیرایی از میهمانان نوروزی، برنامه های مختلفی از جمله آماده سازی مدارس و خانه معلم شهرستان را مد نظر داریم.
وی درادامه افزود: درایام نوروز 1395 ، تعداد 84 کلاس به انضمام خانه معلم شهرستان که دارای 6 اتاق با امکانات رفاهی کامل می باشد ، جهت رفاه حال میهمانان نوروزی آماده شده اند.
مسئول ستاد اسکان شهرستان تأکید کرد: اداره آموزش و پرورش شهرستان سرپل زهاب هر ساله درایام تعطیلات نوروز ، پذیرای 3 هزار و 400 تا 4 هزارنفر بصورت نفر روز بوده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترمسافران نوروزی در روزهای پایانی که جهت اسکان به اداره متبوع مراجعه می کنند، اظهارداشت: هر ساله خیل عظیمی از مسافران نوروزی در روزهای 12 و 13 فروردین ماه در مدارس سطح شهرستان اسکان می گیرند لذا از این نظر تمامی تدابیر لازم اندیشیده است.

قیطاسی خاطر نشان شد: جهت رفاه حال مسافران و میهمانان نوروری درایام تعطیلات ، با نصب بنر در محل ورودی و اداره آموزش و پرورش شهرستان و همچنین از طریق بروشورهایی که توسط اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان تهیه شده و محل های اسکان موقت نوروزی به مسافران اعلام می گردد.
وی اذعان کرد: تجهیزات مدارسی که در اختیار مسافران قرار خواهد گرفت از قبیل یخچال ، حمام ، اجاق گاز و تلویزیون بصورت عمومی خواهد بود و تنها یکی از هنرستانهای سطح شهرستان بصورت کلاس به کلاس و مجزا از این امکانات برخوردار است.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان سرپل زهاب در پایان یادآور شد: شروع تحویل مدارس و اسکان موقت از بیست هشتم اسفند ماه سالجاری آغاز و تا پایان وقت روز سیزدهم فروردین سال آتی ادامه خواهد داشت.
شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر می باشد.
انتهای پیام / ق