پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 193769 ۰۶:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۲

زندگی نامه شهیدان والامقام خیدان منصوری

شهیدی که عاشق امام واهل بیت (ع) بود / شهادت آرزوی دیرینه شهید منصوری برای ملحق شدن به همرزمان شهیدش

بازی دراز1404: شهیدوالامقام خیدان منصوری عاشق امام واهل بیت عصمت وطهارت بود وبه آرزوی دیرینه خود برای ملحق شدن به همرزمان شهیدش رسید.

شهیدی که عاشق امام واهل بیت (ع) بود / شهادت آرزوی دیرینه شهید منصوری برای ملحق شدن به همرزمان شهیدش

به گزارش بازی دراز، شهید خیدان منصوری در سال1328 در روستای آینه در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.وی از اخلاق حسنه ای برخوردار بود و. عاشق و شیفته اهل بیت و عصکت بود.در کارهای خیر مشارکت جدی داشت تا اینکه در سال1357 با عشق و علاقه فراوان به امام خمینی (ره) به استخدام شهربانی درآمد و به دفاع از نیاکان و شعائراسلامی در پایگاه خان لیلی مشغول به خدمت شد و با شروع جنگ تحمیلی در منطقه سومار و خان لیلی به دست بعثی تا دندان مسلح،بسیاری از همرزم های وی شهید شدند.

به علت ناآرامی که در کردستان به وجود آمده بود و به آنجا اعزام شد چون گروهک های ضد انقلاب و شرور آرامش شهر را برهم زده بودند وجود نیروی انتظامی در آنجا ضروری بود.این شهید بزرگوار به عنوان کمک خمپاره زن در یک عملیات سنگین و پیچیده با گروهک های ضد انقلاب در سال1362 به شدت زخمی شد و به یکی از بیمارستان های تهران اعزام شد.اما چون اکثر بیمارستان های مملو از زخمی بودند وی را به اصفهان اعزام کردند و حدود دو ماه در آنجا بستری شد ولی به علت جراحت شدید وارده  به دعوت خدای خود لبیک گفت.از شهید منصوری سه فرزند به یادگار مانده که دو پسر او در شغل شریف پزشکی در خدمت به این انقلاب انجام وظیفه می کنند.

انتهای پیام/ ب