به گزارش بازی دراز، محمد حسین قیطاسی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در کنکور امسال هزار و681 داوطلب سرپل زهابی رقابت می کنند که از این تعداد هزارو 246 نفر در گروه علوم تجربی ، 123 نفر در گروه علوم ریاضی وفنی، 20 نفر در گروه هنر، 87 نفر در گروه زبان های خارجی و 205 نفر در گروه علوم انسانی می باشند.
وی اذعان کرد: در آزمون سراسری امسال شهرستان سرپل زهاب تعداد 921 نفر زن و 760 نفر مرد هستند که تعداد شرکت کنندگان زن به نسبت مرد بیشتر می باشد.
قیطاسی یاد آور شد: با توجه به تعداد داوطلبین امسال نسبت به سال گذشته داوطلبین کنکور سراسری سال 95 از کاهش 10 درصدی برخوردار بوده است.

مدیر آموزش وپرورش شهرستان سرپل زهاب در ادامه افزود: تمامی تمهیدات لازم برای اجرای مطلوب و شایسته کنکور95 در شهرستان فراهم و همزمان با سراسر کشور داوطلبان این شهرستان برابر برنامه سازمان سنجش کشور در حوزه های تعیین شده در این آزمون شرکت خواهند داشت.
قیطاسی اظهار داشت: داوطلبان گروه علوم ریاضی وفنی و گروه علوم انسانی صبح روز پنج شنبه 24 تیرماه جاری به ترتیب در محل دبیرستان سمیه و مدارس حضرت معصومه (س) و راهنمایی شهدای ابوذر آزمون خواهند داد.

وی تصریح کرد: در بعدازظهر روز پنج شنبه نیز آزمون داوطلبان گروه هنر در محل دبیرستان خدیجه کبری (س) برگزار می شود.
قیطاسی به محل برگزاری آزمون داوطلبان گروه های علوم تجربی و زبان های خارجی نیز اشاره و اظهار داشت: داوطلبان گروه علوم تجربی صبح روز جمعه 25 تیرماه جاری در 9 حوزه امتحانی با هم به رقابت می پردازند.
وی همچنین در پایان اذعان کرد: در بعداز ظهر روز جمعه نیز آزمون گروه زبان های خارجی در محل دبیرستان سمیه برگزار خواهد شد.
شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق می باشد.
انتهای پیام / ق