به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام محمد مهدی مرادی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن بزرگداشت یاد و خاطره«شهیدمحمود صارمی» و روزخبرنگار اظهارداشت: فلسفه کار خبرنگاران مانند رسالت انبیا و علما و مبلغان دین است که برای رساندن پیام الهی قدم برمیداشتند و خبرنگاران نیز باید در این زمینه قدم بردارند.
وی افزود: اصحاب رسانه انتظارات ،مشکلات و دغدغه های مردم را به گوش مسئولان رسانده و در مقابل نیز خدمات مدیران را برای مردم بازگو می کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان تصریح کرد: فعالیت اصحاب رسانه ها حساس و خطیر است و خبرنگارانی که نیت خالص و پاکی دارند در این حرفه موفق تر خواهند بود.
مرادی بیان کرد: مهمترین رسالت خبرنگاری امانتداری ،حق گویی و صادق بودن است و باید در حفظ و حراست به دست آمده از اعتماد مردم کوشا باشند.
شایان ذکر است محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در سال 1347در شهر بروجرد چشم به جهان گشود و در 17 مرداد 1377 در جریان کشتار دیپلمات های ایرانی در مزارشریف به شهادت رسید.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و48 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
انتهای پیام/ب