پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 199644 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷

بخشدارمرکزی شهرستان سرپلذهاب خبرداد:

اجرای طرح تعویض شبکه داخلی آبرسانی روستاهای شهرستان

بازی دراز 1404 : بخشدارمرکزی شهرستان سرپلذهاب از اجرای طرح تعویض شبکه داخلی آبرسانی روستاهای این شهرستان با خودیاری مردم روستاها خبرداد.

اجرای طرح تعویض شبکه داخلی آبرسانی روستاهای شهرستان

به گزارش بازی دراز، سیروس صادقی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: اجرای طرحهای عمرانی و رسیدگی به مشکلات مردم روستایی همواره یکی از دغدغه های مسئولین امر بوده است و همه ما در تلاش هستیم تا بتوانیم درجهت پیشرفت و توسعه روستاها گامهای مؤثری برداشته شود.

 

وی اذعان کرد: با توجه به اینکه شبکه داخلی آبرسانی در اکثر روستاهای شهرستان فرسوده است لذا در راستای حفظ سلامت روستائیان با همکاری و همیاری خود آنها اقدام به تعویض شبکه داخلی آبرسانی می نماییم.

 

صادقی درادامه افزود: به همین منظور تعویض شبکه داخلی آبرسانی روستای رفیع از توابع دهستان بشیوه و پاطاق این شهرستان در دستور کار بخشداری قرار گرفت.

وی با اشاره به اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح گفت: میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح 100 میلیون ریال می باشد که از محل خودیاری مردم روستا و مساعدت بخشداری تأمین شده است.

 

بخشداربخش مرکزی شهرستان اظهار داشت: طرح تعویض شبکه داخلی آبرسانی روستای رفیع به طول 2 هزار متر در دست اقدام می باشد و پیش از این نیز این طرح در روستای چالگه اجرایی شده بود و در نظر داریم که در روستاهای بلوان ، میان کبود و هنیدر نیز این طرح را با خودیاری اهالی این روستاها اجرا نماییم.

 

گفتنی است روستای رفیع دارای 110 خانوار و بیش از 500 نفر جمعیت می باشد.

 

شهرستان سرپلذهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.

 

 

انتهای پیام / ق