به گزارش بازی دراز، به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و برای بیان دیدگاهها در عرصه خبری برآن شدیم تا میز گردی را تشکیل داده و از نظرات کارشناسانی چند بهره مند گردیم :
رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان سرپل زهاب در این میزگرد گفت: حرفه خبرنگاری رسالتی پایدار و بزرگ است که با اندیشه پویا و بیانی مناسب برای کاهش آسیب ها و افزایش فرصت هاست.
نصرت اله عزیزی اذعان داشت: رسالت خبرنگار این است که با درک درست از اتفاقات و جریانها و بدون حب و بغض نسبت به انعکاس اطلاعات و اخبار و قلم فرسائی گام بردارند.

وی خبرنگاری را کسوتی دانست که نیازمند سعه صدر بوده و خبرنگار می بایست واقعیتها را همانگونه که هست و در جهت پیشبرد و پیشرفت شهرستان پیگیری نماید.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل زهاب نیز در ادامه افزود: درعرصه خبرنگاری خبرنگاران باید تقوی رسانه ای را رعایت کرده و در عین حال با انتقادات به جا و پیشنهادات سازنده مسئولان را همراهی نمایند.
حجت الاسلام محمد مهدی مرادی تصریح کرد: کسی که می خواهد در عرصه خبر فعال باشد باید از روح بسیار بزرگی برخوردار بوده و در مسائل و مشکلاتی که بر سر راه او قرار دارد از دید تقابل و انتقام نگاه نکرده و با قلمی که در دست وی است به تخریب شخصیت ها نپردازد.

وی همچنین خاطر نشان شد: خبرنگار به عنوان امین جامعه و نظام به شمار می رود و در دهکده جهانی فعالیت خبرنگاران به عینه مشاهده می شود لذا خبرنگار باید مردم را در راستای تحقق آرمانهای امام و شهدا سوق داده و روحیه نشاط و امید را در مردم افزایش دهد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز درادامه افزود: فعالیت خبرنگاران بایستی در جهت تسریع روند توسعه و پیشرفت جامعه باشد.
مرزبان بساطی گفت : نقش و جایگاه مهم خبرنگاران به عنوان سربازان اطلاع رسانی کشور بر کسی پوشیده نیست و خبرنگاران چشم بیدار و زبان گویای مردم و مسئولین هستند.

وی اظهار داشت: وظیفه خبرنگاران بیان کاستی ها و کمبود ها با کمال دقت و صحت جهت برطرف شدن آنهاست لذا همواره باید با صعه صدر و بدور از مسائل و جناحهای سیاسی قلم زنند.
شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.
انتهای پیام / ق