پربازدیدترین ها

کد خبر: 231816 ۰۶:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۵

امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب:

خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) توفیق بزرگی است که اجرو پاداش بسیاری دارد،پیاده روی اربعین یک گردهمایی بزرگ جهانی است

بازی دراز 1404:امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب گفت : خدمت به زوار اباعبدالله الحسین علیه السلام توفیق بسیار بزرگی است که نصیب مردم شهرستان سرپل ذهاب شده و آجر و پاداش بسیاری نزد خداوند دارد .

خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) توفیق بزرگی است که اجرو پاداش بسیاری دارد،پیاده روی اربعین یک گردهمایی بزرگ جهانی است

حجت الاسلام فاطمی نسب در گفتگو باخبرنگار ما اظهارداشت : ایام اربعین حسینی ایام حزن و اندوه اهل بیت علیهم السلام و دوستداران و محبین اهل بیت ع) است که دراین ایام به عزاداری می پردازند.

وی افزود : پیاده روی اربعین بزرگترین گردهمایی عالم حتی به ظن غیرمسلمانان است که وحدت و برادری مسلمانان را به جهانیان نشان می دهد.

امام جمعه شهرستان تصریح کرد : این  مراسم فرهنگی یک حرکت عاشقانه از سوی محبین اباعبدالله الحسین علیه السلام است  که عشقی همراه با بصیرت است و از شعائر الهی است .

ایشان ضمن تقدیر از خادمین و موکب داران اذعان داشت : برپایی مواکب خدمت و بسیج تمام نیروهای امدادی و خدماتی در ایران و عراق برای انجام خدمت به زوار گرامی و همچنین آماده باش نیروهای مسلح دوکشور برای تامین امنیت مراسم قابل تقدیر است .

فاطمی نسب ادامه داد :  شهرستان سرپل ذهاب نیز با برنامه ریزی مناسب از روزهای گذشته خودرا برای پذیرایی و میزبانی زوار اربعین حسینی آماده کرده و با تشکیل کمیته های ده گانه اقدامات و خدمات مختلف را دربین دستگاههای مختلف شهرستان تقسیم بندی نمود و امروز با آمادگی کامل به ارائه خدمت به زور می پردازند که شایسته تقدیر است.

وی افزود : مردم شهرستان نیز با برپایی ۵موکب در مسیرهای مختلف محل تردد زوار به ارائه خدمت به زائرین می پردازند که توفیق بزرگی است و آجر و پاداش بالایی هم در نزد پروردگار دارد که از مردم فهیم و محب اهل بیت شهرستان نیز تقدیر می کنم .